Trafic cu bonuri de ordine la sediul Directiei Regim Permise si Inmatriculari din Pipera

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Sediul Regim Permise si Inmatriculari din Pipera a devenit oaza speculantilor. Jurnalistii de la ziarul Gardianul au reusit sa surprinda speculantii care pentru 40 de lei te scapa de ore bune de stat la cozi pentru a depune dosarul de inmatriculare a unui autoturism.

Cei care vin sa-si inmatriculeze masina la Directia de Regim Permise si Inmatriculari din Pipera au doua posibilitati, scriu jurnalistii de la Gardianul. Ori ridica bonul de ordine de la ghiseul Informatii si asteapta ore-n sir, ori negociaza un loc in fata prin cumpararea unui astfel de tichet chiar din fata institutiei.

Comisarul-sef Dan Mosescu, in a carui subordine se afla angajatii sediului ridica din umeri. Nu el este responsabil de ceea ce se intampla in fata ghiseului.

„”Eu raspund doar de partea de activitate care se intampla dincoace de ghiseu si nu de cea de dincolo de ghiseu. Partea de dincolo de ghiseu nu e responsabilitatea mea. Nu am niciun fel de responsabilitate vizavi de faptul ca un cetatean ia un bon sau ia doua bonuri””, a precizat Dan Mosescu.

Desi oamenii prezenti la Directie se declara nemultimiti de existenta acestor speculanti, nu putini sunt cei care prefera sa dea intre 10 si 50 de lei doar ca sa ajunga mai repede in fata ghiseului. Jurnalistii de la Gardianul au facut si un calcul estimativ. Filiera de speculanti castiga pe zi in jur de 40 de milioane de lei vechi.

spot_imgspot_img