Tudorel Toader, anunt despre intrarea in politica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, marti, la Constanta, ca nu a dorit sa intre in politica, precizand ca nu este pregatit in structura sa sa devina om politic, sa treaca de la rigoarea dreptului penal la retorica politica, spunand ca la alegerile parlamentare din 2016 a avut o oferta de a candida ca senator pe lista unui partid politic, aflat acum in opozitie, fara a-i da insa numele.

Tudorel Toader a fost intrebat marti in conferinta de presa sustinuta la Constanta daca s-a inscris in Partidul Social Democrat, el povestind ca ar fi putut ajunge in Parlament in urma cu doi ani daca accepta oferta facuta de un partid aflat acum in opozitie.
a”Am terminat ca judecator in iulie 2016. Din februarie 2016 am candidat si am devenit rectorul Universitatii din Iasi. M-am suspendat din rector ca sa imi termin mandatul de judecator, am revenit rector activ pana am devenit ministru. O sa se supere unii, dar va asigur ca este adevarat, cand era campania pentru alegerile parlamentare, aveam o oferta absolut insistenta de a fi primul pe lista la senatori din partea unei formatiuni reprezentative in opozitie astazi”, a afirmat ministrul Justitiei.
El a spus ca a refuzat deoarece nu este pregatit in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *