Un baietel de doar 10 ani a corectat o eroare produsa de specialistii Muzeului de Istorie Naturala din Londra

Un baietel din Marea Britanie, pasionat de dinozauri, a corectat o eroare produsa de angajatii?Muzeului?de Istorie Naturala din Londra. Specialistii prestigioasei?institutii?se pare ca au confundat un oviraptor cu un protoceratop, iar baiatul in varsta de numai 10 ani, Charlie Edwards, si-a propus sa indrepte lucrurile, relateaza duminica Huffington Post, potrivit Agerpres.
In timp ce se plimba pe aleile muzeului impreuna cu parintii sai, Charlie si-a dat seama ca desenul unui dinozaur nu corespunde cu legenda care ii era atribuita. In timp ce textul descria un oviraptor, desenul reprezenta un protoceratop. “Am vazut ca forma dinozaurului nu corespunde”, a explicat baiatul pentru BBC.

“”Cand ne-a spus, i-am raspuns ca noi stim ca se pricepe la dinozauri, dar este vorba totusi despre Muzeul de Istorie Naturala. In final, Charlie a avut dreptate”, spune mama baiatului care nu a crezut de la inceput versiunea fiului ei.

Nivelul exceptional de cunostinte al baiatului a fost recunoscut chiar de catre muzeu. “Ai dreptate, legenda nu corespunde …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *