UPDATE. Doua surori din Suceava, batute si taiate cu un briceag de tatal lor. Ce au declarat fetele

UPDATE:??Cele doua?surori?in varsta de 15 ani au spus ca, tatal lor, intors de la munca din Germania, s-a enervat cand fetele au refuzat sa ii vorbeasca pe motiv ca era baut si de aceea le-a atacat cu briceagul, potrivit Mediafax.?
Parintii celor doua fete sunt divortati, iar ele au fost incredintate mamei, care este la munca in Anglia,?surorile fiind lasate in grija unei matusi.
——
Doua surori in varsta de 15 ani din comuna Putna, judetul Suceava, au ajuns la?spital, dupa ce au fost batute si taiate cu un briceag de tatal lor, cunoscut consumator de bauturi alcoolice, informeaza Mediafax.
Cele doua fete din localitatea Putna au fost internate, duminica seara, la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Suceava, una cu diagnosticul “plagi taiate multiple prin agresiune latero-cervicala dreapta, mana dreapta, antebrat stang, gamba stanga” si cealalta cu “plagi multiple injunghiate la nivelul scalpului, latero-cervical dreapa, baza hemitorace dreapta, antebrat dreapta prin agresiune”.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu, a declarat ca din cercetari a reiesit ca fetele ar fi fost agresate de tatal lor.
El a spus ca mama fetelor este la munca in strainatate, iar tatal acestora, cunoscut consumator de bauturi alcoolice, a venit, duminica seara, acasa, unde a inceput …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *