VIDEO Super-TUNING, Volkswagen GOLF 1 de 736 CP. Poate depasi un LAMBORGHINI!.

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un Volkswagen Golf 1 este in mod normal o masina pe care am putea-o gasi la cimitirul de rable si care abia daca ar putea tine pasul cu un Sandero. Insa modelul din acest video a trecut print-o sesiune de tuning extrem, reusind, cu ajutorul celor peste 700?CP de sub capota, sa depaseasca pana si un Lamborghini. Vezi in clipul de mai jos cum arata bomba lui Boba.
Boba Kettler este un pasionat de tuning din Germania. El a devenit faimos in comunitatile fanilor masinilor tunate, dupa ce a modificat in garajul sau un Volkswagen Golf 1, generatie care a fost lansata tocmai la mijlocul anilor 70.
Vezi si?NOILE SUV-uri ANTIGLONT de la Mercedes, „fratiorii” de 3 tone ai lui G500 (FOTO-VIDEO)
Golful sau reuseste performante uluitoare pentru un model din generatia sa, cei 736 CP propulsand hatchback-ul pana la 100 km/h in mai putin de 5 secunde, cu toate ca timpii inca nu au fost facuti publici. Cam tot 5 secunde are nevoie pentru a ajunge de la 100 la 200 km/h, ceea ce este chiar mai putin decat la un Bugatti Veyron. Viteza maxima este de 320 km/h, decent chiar si pentru un bolid al secolului 21.

(Deruleaza la minutul 1.00 pentru a vedea cum merge Golful lui Boba pe sosea.)
Golful, „firav” la prima vedere, este o adevarata bestie pe sosea, fiind propulsat de un motor de doi litri, 16V, ajutat de un turbocompresor?Garrett care poate ajunge la 8800 RPM. Toata puterea masinii este …

spot_imgspot_img