Avantajele dispozitivelor IPL la domiciliu

Epilarea cu laser este o metoda foarte reusita de reducere a parului pe termen lung. Este o metoda sigura utilizata de mii de oameni pentru a indeparta si incetini cresterea parului nedorita. Este important sa intelegeti beneficiile si dezavantajele utilizarii epilarii cu un epilator IPL.

Epilarea cu laser are un pret. Clinicile pot percepe preturi foarte mari, mai ales in comparatie cu alte forme de epilare, cum ar fi ceara, cu toate acestea, pe termen lung, veti economisi bani. Cu toate acestea, puteti gasi si alternative mult mai ieftine, de exemplu cumparand un dispozitiv de epilare cu laser la domiciliu. Acestea costa o fractiune din pretul tratamentului de salon, dar au aceeasi tehnologie, deci obtin aceleasi rezultate.

Odata ce-ti vei incepe calatoria cu epilarea cu laser, nu vei mai avea nevoie sa-ti cheltuiesti banii pentru tratamente de ceara regulate, creme depilatoare, aparate de ras sau alte metode de epilare.

Epilarea cu laser vizeaza in mod specific firele de par chiar in jos la folicul. Acesta este un beneficiu deosebit fata de indepartarea parului cu lumina pulsata intensa (IPL), deoarece utilizarea laserului il face mai potrivit pentru tratarea persoanelor cu tonuri de piele intunecate. Precizia inseamna, de asemenea, ca ar trebui sa obtineti rezultate mai devreme.

Crestere mai redusa a parului: tratamentele de epilare IPL ajung la radacina problemei, vizand pigmentul si distrugand foliculul de par. Parul creste in etape, dar odata ce foliculul este distrus in faza de „crestere”, ciclul sau de viata este stern si parul este eliminat. Aceasta inseamna ca pe masura ce planul de tratament progreseaza, veti incepe sa vedeti o crestere a parului mai putin repetata in timp.

Mai putini fire de par incarnate: atunci cand va barbierititi, taiati parul la lungimea cea mai neteda, permitand pielii sa-l prinda si sa provoace fire de par incarnate, infectii sau chiar decolorare a pielii. Prin utilizarea unei tehnologii avansate pentru a distruge intregul folicul de par (spre deosebire de doar inteparea firelor de par la nivelul suprafetei), tratamentele de indepartare a parului IPL elimina riscul de par incarnat.

Economisiti timp: cu un stil de viata ocupat, agitat si exigent, poate fi greu sa gasiti timpul de barbierit sau de ceara. Economisiti timp rezervand un tratament IPL care va va oferi rezultate mai indelungate! Puteti incadra cu usurinta tratamentele in pauza de pranz si, deoarece nu sunt necesare perioade de inactivitate, puteti reveni imediat la programul incarcat imediat.

Confortul oferit de dispozitivele IPL At Home este doar unul dintre numeroasele avantaje. Folosind acest mic dispozitiv, va puteti trata pielea in orice moment al zilei sau al noptii care vi se potriveste. Persoanele ocupate pot profita acum de IPL fara a fi nevoie sa stabileasca programari si sa viziteze clinica lor laser locala. Chiar daca sunteti o persoana de tip vacanta, puteti lua micul dispozitiv in timp ce sunteti in vacanta pentru a va asigura ca aratati cat mai bine in orice moment! Vezi mai multe beneficii ale epilatoarelor IPL pe conde.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *