Pardoseala cu beton amprentat

Pardoseala cu beton amprentat

Stii ca pardoseala cu beton amprentat este perfecta nu doar pentru suprafete mari, dar si pentru cele mici. Este folosita atat in spatii publice (piete, centre comerciale, cai de acces, alei, parcuri etc), cat si in spatiile proprietarilor de case si vile.

Pavarea cu beton decorativ are mai multe caracteristici specifice, a caror suma fac ca acest tip de pavaj sa fie tot mai prezent in preferintele proprietarilor de case si dezvoltatorilor arhitecti si constructori. Intr-o era moderna in care se pune accent pe durabilitate, culoare, model, betonul amprentat vine sa multumeasca pe toata lumea.

Nu este o solutie scumpa pentru pavarea suprafetelor, ci are un pret ce poate intra in concurenta directa cu multe alte tipuri de pavaje. Este solid si robust si reuseste sa se adapteze excelent la orice conditii meteo. Nu are nevoie de intretinere speciala, ci doar de minime interventii. Nu se crapa si nu se deformeaza, nici dupa mai multi ani, cand iernile au fost cu inghet.

De asemenea, razele ultraviolete nu-l afecteaza, nu-i modifica structura, culoarea si aspectul. Este impermeabil si nu permite patrunderea grasimilor sau uleiurilor, ce pot duce ulterior la deteriorare. De asemenea, nu mucegaieste si nu se contamineaza cu erbacee.

Ati vazut probabil mai multe tipuri de pavaje prin care  in timp rasar fire de vegetatie si care apoi distrug intreaga lucrare. Acest lucru nu se intampla in cazul betonului amprentat. Nu veti repera pe o suprafata cu beton decorativ infiltratii inestetice si dauntoare de vegetatie.

Acest lucru face ca pavajul sa reziste excelent timp de multi ani.

Personalizarea este un alt beneficiu important cand aducem in discutie aceasta solutie noua de pavare. Daca in cazul altor metode sunteti conditionat de anumite culori sau modele, in ceea ce priveste betonul amprentat, aveti mai multe posibilitati. Practic puteti alege din sute de culori si modele. Aceste modele se aplica prin niste matrite speciale.

Intreg procesul de aplicare a betonului amprentat este unul minutios, foarte tehnic si trebuie realizat fara cusur. De aceea, toti specialistii va vor recomanda sa apelati la profesionisti si sa nu incercati sa aplicari betonul amprentat singur sau cu o echipa de prieteni. Procedura este cat se poate de serioasa, necesita experienta, atentie la detalii, indemanare si mai ales timp scurt de actionare. Daca nu se actioneaza rapid la aplicarea matritelor, atunci betonul se poate intari si lucrarea finala poate fi compromisa.

Prin urmare, daca v-ati decis pentru pavarea cu beton amprentat, atunci apelati la o firma profesionista ca http://betonamprentatpret.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *