Cum alegi o camera de supraveghere eficienta?

Una dintre cele mai importante preocupari ale proprietarilor de imobiliare este securitatea casei . Din fericire, solutiile pentru securizarea locuintei sunt din ce in ce mai complexe si mai interesante, putand contribui cu succes la ideea de “smart house“.

Exista sisteme de alarma complexe, exista detectoare de miscare si o multime de dispozitive care avertizeaza in cazul incendiilor sau a inundatiilor. Camera de supraveghere insa, este printre cele mai eficiente.

Aceasta iti permite sa vezi tot ceea ce se intampla acasa, chiar si atunci cand esti la mii de km departare, lucru care ofera un confort psihic excelent.

Cum alegi o camera de supraveghere?

In ultimii ani camerele de supraveghere au evoluat constant si au ajuns sa ofere o multime de functii care mai de care mai interesante. Multe dintre functii este posibil sa nu contribuie foarte mult la eficienta, ci doar la o conturare mai frumoasa a specificatiilor camerei. Altele, insa, sunt esentiale.

Daca vrei o camera de supraveghere perfecta, inainte de a o achizitiona trebuie sa stii unde o folosesti: la interior sau la exterior? Intr-un spatiu luminos sau intr-un spatiu intunecat? Intr-un loc public sau acasa?

In functie de aceste detalii poti descoperi o multime de dotari si functii care te ajuta sa eficientizezi supravegierea:

  • Poti gasi camere cu carcase extrem de rezistente, care fac fata unor temperaturi extreme. Unele camere rezista la temperaturi intre -40 si 60 de grade Celsius.
  • Poti descoperi camere ce pot filma fara probleme pe timp de noapte, gratie unor led-uri infrarosu performante;
  • Poti gasi camere cu rezolutii excelente, care pot evidentia fiecare detaliu al imaginilor, inclusiv trasaturile oamenilor.

Camerele de supraveghere moderne sunt dotate cu posibilitatea de a putea fi contralate Wireless, prin tehnologia IP, dispun de numeroase functii de imbunatatire a imaginii ( eliminarea luminii din spate, elimiarea zgomotului de fundal, etc) si sunt din ce in ce mai accesibile. Un sistem de supraveghere video nu mai este de multa vreme inaccesibil pentru persoanele cu bugete mici sau medii. Chiar si cei care au un buget foarte mic isi pot supraveghea casa si bunurile si se pot bucura de cele mai noi tehnologii.

Atunci cand achizitionezi o camera de supraveghere asigura-te, asadar, ca are rezolutia potrivita pentru a-ti oferi detaliile de care ai nevoie, ca este suficient de rezistenta si ca este dotata cu cat mai multe functii suplimentare. Poate fi excelenta daca este dotata cu senzori de detectare a miscarii sau cu microfon, pentru inregistrare, deoarece imbunatateste in mod considerabil eficienta supravegherii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *