entertix

Exista multe optiuni pentru a petrece timpul liber in Bucuresti: zeci de spectacole de teatru, concerte si diverse spectacole asteapta publicul in fiecare seara.  Si nici nu trebuie sa mergi departe pentru a cumpara bilete teatru deoarece exista entertix.ro care iti permite sa cumperi bilete online.

Posibilitatea de a cumpara bilete la teatru prin intermediul site-ului, iti ofera placerea de a vedea in siguranta un spectacol pe care, poate, iti doreai de mult sa il vezi.

Biletul electronic este diferit de cel achizitionat la casa de bilete?

Un bilet pe hartie achizitionat la box office-ul teatrului este, in primul rand, un formular strict de raportare si, in al doilea rand, pentru unii, un suvenir care aminteste de un spectacol sau un concert. Pe site, poti cumpara bilete teatru Bucuresti, electronic. In acest caz, vizual, desigur, sunt diferite. Dar din punctul de vedere al legii, ambele optiuni acorda drepturi egale de a intra la un spectacol.

Cumpararea de bilete online la teatru, este similara cu biletele de avion: le poti cumpara la biroul companiei aeriene, sau le poti cumpara pe internet, dar zbori in acelasi avion si la aceeasi ora.

Atat biletele pe hartie cat si cele electronice trebuie sa contina aceleasi informatii: data, locul, ora evenimentului, pretul biletului, regulile de vizitare a teatrului, precum si coduri de bare unice si coduri QR pe ​​care controlorul le are in vedere la intrare.

De ce diferiti vanzatori au diferite preturi la bilete?

Pentru ca principiul muncii este diferit pentru toata lumea. Organizatorii de evenimente vand singuri bilete pe site-urile lor fara taxe suplimentare, cu exceptia cazului in care utilizeaza o platforma terta parte si atunci, optiunile sunt diferite.

Majoritatea distribuitorilor importanti legali de pe piata biletelor, percep o taxa de serviciu de 10% din pretul biletului, dar nu toate. De exemplu, costul biletelor de pe site-ul entertix.ro este exact acelasi cu cel al organizatorilor de evenimente. Este ca si cum aici vi se implineste deja o parte mica, dar importanta, din ceea ce noi numim “harta dorintelor“.

Desigur, la plata prin virament bancar, se percepe o taxa administrare comanda de 1% (din valoarea totala a comenzii).

Cat poti economisi pe bilete?

Cel putin 10% din pretul biletului: aceeasi taxa de serviciu pe care nu trebuie sa o platesti,  reprezinta o economie directa. De exemplu, la cumpararea de bilete la un teatru sau la un concert pentru o familie de trei persoane, poti economisi 30% din valoarea totala a biletelor.  Si cu cat este mai scump biletul, cu atat economiile sunt mai mari.

Este posibil sa cumpar bilete pentru orice piesa de teatru, de pe site-ul entertix.ro?

Cu cat sunt mai multe evenimente prezentate pe site, cu atat este mai larg cercul clientilor. Prin urmare, prin serviciul online poti cumpara bilete pentru orice piesa de teatru.

Este obligatorie tiparirea unui bilet cumparat online?

Serviciul online genereaza bilete care pot fi citite de pe ecranul unui telefon mobil. Dar atunci totul depinde de capacitatile locului unde are loc evenimentul. Daca esti sigur ca un anumit teatru sau o sala de spectacol a achizitionat scanere, atunci nu trebuie sa imprimi biletul. Insa, pentru siguranta este mai bine sa imprimi biletul inainte de a merge la spectacol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *