Brățara cu pietre vulcanice și obsidian – cadoul ideal de pe Trendhim.ro

0

Brățara – bijuteria ce se adresează nu doar doamnelor, ci și domnilor, rămâne o idee deosebită de cadou pentru cei dragi.

Eu am ales să dăruiesc acest accesoriu soțului, el fiind pasionat de brățări, în special de cele care au anumite proprietăți benefice.

Brățara Rico cu cranii de culoare argintie, pietre vulcanice și obsidian în formă de fulg de nea se pretează pentru a fi oferită în dar bărbaților iubiți. În special pentru cei pasionați de puterea și semnificațiilor pietrelor, dar nu numai, brățara Rico reprezintă motivul pentru a  surprinde plăcut destinatarul.

Pietrele vulcanice, cunoscute și sub denumirea de bazalt, sunt evocarea forțelor naturii, în timp ce craniile simbolizează fragilitatea vieții, dar și cât de prețioasă este ea. Piatra vulcanică își are semnificația din filozofia orientală meditativă și este considerată a fi responsabilă de atragerea energiilor pozitive. De asemenea, acest element are capacitatea de a alunga vibrațiile negative, făcându-le loc celor benefice, responsabile de buna noastră dispoziție.

Obsidianul fulg de nea este o piatră deosebită, unică, ce simbolizează al treilea ochi. Acesta are puterea de a purifica și echilibra mintea, iar împreună cu pietrele vulcanice, disponibile pe suprafața brățării Rico, generează un echilibru fantastic, la care tânjim cu toții. Psihicul nostru trebuie să fie menținut într-o stare optimă, iar marea greșeală pe care mulți o fac este să acorde atenție doar trupului, nu și minții.

În afară de proprietățile de a alunga energiile negative și a le capta pe cele pozitive, pietrele vulcanice pot servi drept un mini difuzor de aromaterapie. A fost suficient ca soțul să pună câteva picături de ulei esențial, pe suprafața pietrelor, iar uleiul s-a infiltrat în suprafața acestora, difuzând un miros plăcut, constant, pe tot parcursul zilei, pe măsură ce uleiul a pătruns în porii pietrelor. De asemenea, această caracteristică a pietrelor vulcanice este utilă nu doar pentru eliberarea unei miresme plăcute, ci și dacă vrei să ai în permanență un parfum, dar pe care nu ești dispus să îl transporți cu tine.

Finisajele frumoase, de o calitate superioară, împreună cu beneficiile pietrelor vulcanice și ale obsidianului, m-au îndemnat să aleg brățara Rico, pentru a o dărui soțului. Nu doar estetica este cea importantă, ci și faptul că această bijuterie este confecționată din oțel inoxidabil.

Brățara Rico este disponibilă pe Trendhim.ro și poate fi gravată în funcție de preferințe, pentru un plus de unicitate. De asemenea, bijuteria se poate expedia într-un ambalaj cadou, perfectă fiind pentru a fi înmânată rapid destinatarului. Totodată, este disponibilă o pânză specială pentru lustruirea brățării, dar și un suport din lemn, ideal pentru depozitarea bijuteriilor. Fiecare articol se poate achiziționa contra-cost, exclusiv pe Trendhim.ro.

Trendhim – magazinul danez ce oferă accesorii pentru bărbați

Peste 5000 de modele sunt pe site-ul Trendhim.ro, dar nu mi-a fost greu să aleg cadoul perfect pentru el, deoarece magazinul are exact lucrurile de care fiecare bărbat are nevoie. Curele, portfofele, butoni, sunt doar câteva dintre elementele pe care le găsești pe această platformă. Trendhim este prezent în peste 28 de piețe din marile țări, nu doar în România. Fondatorii brandului ne oferă branduri unice, proiectate în Danemarca, iar proveniența bunurilor spune multe despre calitatea produselor.

Fiecare articol are o descriere completă, astfel încât să nu cauți în altă parte ce proprietăți are o anumită piatră, de exemplu. Comanda am plasat-o foarte ușor, deoarece interfața site-ului Trendhim este una prietenoasă. Ce mi-a plăcut, de asemenea, a fost claritatea pozelor, eu având și o mică pasiune pentru fotografie. De multe ori, nu înțelegeam ce aplicații are un produs, iar acest lucru mă îndemna să părăsesc pagina. Pe Trendhim.ro, am admirat însă fotografiile, reușind cu ușurință să îmi dau seama de modelul brățării Rico pe care am ales să îl dăruiesc persoanei iubite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *