Colier Orisun Andrew cu sodalit – definiția cadoului perfect pentru bărbatul special din viața ta!

0

Colierul nu este doar un accesoriu pentru sexul frumos, ci și destinat domnilor. Dacă are și elemente speciale, cu atât mai bine.

Colierul Orisun Andrew întrunește toate condițiile pe care le-am avut în minte atunci când eram în căutarea unui cadou pentru aniversarea fratelui. Cum îl știu pretențios pe fratele meu, nu știam cu ce l-aș putea încânta, nici nu mă gândeam să-l surprind, ci în principiu trebuia să găsesc ceva pe care nu l-ar lăsa uitat într-un colț al camerei. Era o vreme atât de mohorâtă, iar eu aveam o tensiune ce atingea cele mai înalte cote, ca urmare a apropierii aniversării fratelui meu, în special din pricina cadoului. Tot în acea zi, spre sfârșitul zilei, am descoperit un site cu multe produse frumoase, despre care puteam afirma că au o calitate net superioară față de alte magazine online.

Așa am ales colierul Orisun Andrew, ce are dispus un element despre care nu știam mare lucru, dar eram conștientă că fratele mele adoră bijuteriile care au pietre sau alte aspecte prețioase. Gama Orisun cuprinde bijuterii cu adevărat spectaculoase, ce vor fi imposibil de neremarcat. La fix a venit marea mea descoperire – site-ul miraculos pe care l-am găsit și despre care veți vedea puțin mai târziu.

Revenind la colier, lungimea sa ajustabilă mi s-a părut extrem de utilă, deoarece nu știam exact ce dimensiune i-ar fi potrivită fratelui meu. Superbul colier Orisun Andrew are un pandantiv de excepție, confecționat din sodalit, despre care se spune că este o piatră ce oferă liniște sufletească, un somn mai bun și ajută purtătorul să ia decizii raționale și obiective.

Confortul sporit al colierului este dat de curbura zalelor și de întregul aspect ce are un design danez. Dacă anterior am amintit de lungimea reglabilă a colierului, trebuie să menționez faptul că această caracteristică te lasă să alegi locul în care pandantivul va cădea. Durabilitatea și rezsitența colierului sunt susținute de prezența oțelului inoxidabil, de calitate chiriurgicală, iar acest avantaj oferă acestui model de accesoriu rezistență la pete și zgârieturi.

Un alt aspect care mi-a plăcut a fost dispunerea colierului într-o cutie originală, cu logo, numai bună de oferit în dar persoanelor dragi din viața noastră. Dacă te gândești la o greutate mare a produsului, să știi că este exact contrariul! Cele 22 grame pe care colierul le are nici nu se simt pe pielea purtătorului, iar ăsta este un mare plus! De pe site-ul Trendhim.ro am achiziționat superbul cadou pentru aniversarea fratelui.

Trendhim – destinația bărbaților care știu ce vor!

Vă povesteam câteva rânduri mai sus de faptul că am descoperit un site excepțional. Pe Trendhim.ro sunt peste 5000 de accesorii pentru bărbați, toate de o calitate daneză, despre care știm că este superioară. Genți, ochelari, ace de cravată, batiste, cravate, aboslut tot ceea ce ai nevoie, în materie de accesorii, vei găsi aici. Unde mai pui și prețurile imbatabile, de netrecut cu vederea. Fondatorii Trendhim, 2 tineri veseli, au dorit să ofere bărbaților un loc unde să găsească cele mai bune accesorii. Și au reușit, spre încântarea domnilor și a noastră, cei care suntem în căutare de cadouri speciale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *