Capa din blana naturala, vedeta oricarei tinute: alege unul dintre cele mai populare 3 modele

Ramasa mereu in trenduri, capa sau etola reprezinta unul dintre cele mai populare articole vestimentare din categoria premium. Aceasta piesa de lux te va face intotdeauna sa te simti ca o vedeta pe covorul rosu, pentru ca emana eleganta si rafinament pana in cele mai mici detalii.

Cauti o capa blana naturala? Iata care sunt cele mai populare 3 modele care iti vor scoate din anonimat orice tip de tinuta si te vor face sa defilezi – cu incredere – ca pe o scena, la orice eveniment unde iti vei face simtita prezenta. Alege inspirat!

Capa din blana de vizon negru, piesa vestimentara care nu trece neobservata

Blana de vizon sau de nurca este considerata cea mai rezistenta dintre toate categoriile de blanuri. Se poate purta chiar si ani la rand, fara ca uzura sa se instaleze, de unde si farmecul atemporal al acestei blane. Nu este la fel de pretentioasa ca o blana de chinchilla, de exemplu, si nici nu se toceste atat de repede ca o blana de vulpe nestilizata dupa ani de purtare. Pe langa avantajele de ordin practic pe care le are o blana calitativa de vizon, exista si beneficii estetice, pe care nu le poti trece cu vederea. Daca alegi un model din gama de lux, vei arata si te vei simti extraordinar. Culoarea neagra pentru o blana de vizon este cea mai buna alegere: iti va pune in valoare conformatia corpului, indiferent de varsta pe care o ai.

Capa din blana de vulpe argintie, articolul vestimentar cu care poti cuceri lumea

Blana de vulpe este intotdeauna o alegere excelenta: indiferent de varsta, silueta sau tip de personalitate. Daca esti o femeie ce isi doreste sa fie perceputa ca fiind una independenta, curajoasa, stapana pe situatie si puternica, atunci poti opta pentru un articol vestimentar conceput din blana de vulpe. Nu va fi atat de scump ca o haina din blana de chinchilla, dar va avea un farmec deosebit, ce te ajuta sa iti pui in valoare orice tip de tinuta. Alege o capa din blana de vulpe argintie si vei cuceri lumea, spun designerii specialisti care au dus aceste piese vestimentare la rang de opere de arta. Creeaza, cu usurinta, imaginea unei femei din inalta societate, prin textura si combinatiile de culoare. In plus, blana asigura un confort termic ridicat.

Capa din blana de vizon alb, o alta alegere inspirata pentru garderoba ta

Daca nu te simti confortabil sa te imbraci in negru si iti plac piesele vestimentare pe care nu le regasesti la ceilalti din jurul tau, alege o capa din blana de vizon alb. Din punct de vedere functional, te vei bucura de beneficiile superioare ale acestei categorii de blana, rezistenta si durabilitatea fiind avantaje cu care vine la pachet. Din punct de vedere estetic, te vei face remarcata intr-o tinuta shiny care te pune in valoare cu adevarat. Dintotdeauna albul a fost o alegere curajoasa in domeniul vestimentar, care iese in evidenta.

Cele 3 modele wow de blana vulpe sau vizon te asteapta la Casa de Blanuri MG

Fie ca alegi o capa din blana vulpe, fie o capa din blana de vizon, te asteapta cele mai calitative modele in oferta Casei de Blanuri MG. Calitatea garantata este asigurata printr-o perioada de garantie extinsa in acest magazin de lux, ce face parte din primii 20 de producatori atestati FURMARK. Spor la cumparaturi!

Date de contact:

Tel: +40 07 27 22 52 62

E-mail: bianca@blana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *