Cashback la cazino – ce este și top motive pentru care să-l revendici!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Conceptul de cashback sau “banii înapoi” nu ne este deloc străin în anul 2022 – această ofertă este prezentă mai ales la instituțiile financiare care emit carduri de credit, dar și pe platforme de cumpărături online. Cashback-ul a fost popularizat în anul 1986, atunci când compania Discover Financial Services, o divizie a Morgan Stanley, a lansat un card de credit cu un bonus cashback – un procentaj fix, peste media acelor vremuri, era plătit înapoi deținătorului de card atunci când achiziționa anumite bunuri.

Iată-ne astăzi, câteva decenii mai târziu în fața unui peisaj mult mai diferit – ce reprezenta atunci un element de noutate, astăzi este ceva comun. Majoritatea dintre noi avem un card de debit sau credit cu cashback de 2% sau 3%. Mai mult, poate am achiziționat bunuri de o valoare semnificativă, iar magazinul preferat ne-a recompensat cu o parte din bani înapoi sau deținem un card de membru care ne oferă reduceri la fiecare tranzacție peste un anumit plafon.

Cu toate acestea, atunci când vorbim despre promoțiile cu cashback la cazino, putem spune că sunt o creație relativ nouă pe piață, dar cu toate elementele de a avea succes pe termen lung. Iată de ce:

#1 Cashback-ul te ajută să-ți recuperezi pierderile

Nu degeaba le numim jocuri de noroc – fie că alegi poker, blackjack sau ruletă, câteodată vei pierde, câteodată vei câștiga și, din păcate, inevitabil vei experimenta ambele scenarii cel puțin o dată, chiar și dacă ai cea mai bună strategie sau joci la nivel profesionist.

Însă, tocmai de aceea cashback-ul este un bonus cazino atât de căutat de jucători – el îți permite să recuperezi o parte din pierderile acumulate la masa de ruletă sau la păcănele și să prelungești sesiunea de joc, fără a investi nimic în plus. Este de asemenea o unealtă de control a bugetului pe care o poți folosi în avantajul tău.

În medie, cazinourile din țara noastră acordă între 5% și 25% cashback zilnic, săptămânal sau lunar, în funcție de politica lor, de obicei la jocurile de păcănele sau în cazinoul live.

#2 Cashback-ul răsplătește loialitatea jucătorilor

În cazinourile mari din Las Vegas, cei mai activi dintre jucători sunt răsplătiți cu servicii VIP, un account manager personal sau acces în cluburi exclusive pentru high rolleri. Pe de altă parte, la cazinourile online, loialitatea îți este adesea răsplătită cu cashback, premii fizice (mașini, telefoane), puncte de loialitate care pot fi convertite în bonusuri la cazino sau bani cash etc.

O regulă de bază în ceea ce privește această promoție este că vei primi mereu mai mult cashback față de alți jucători dacă depui sume mari lunar pe platforma operatorului respectiv. Este lesne de înțeles și de ce – cazinourile licențiate nu vor să piardă un jucător fidel, ci vor să-l păstreze drept client pe termen lung. Este mult mai ușor să atragi noi pariori decât să-i mulțumești pe cei existenți.

#3 Unele cazinouri te răsplătesc și pentru mizele câștigătoare

Deși aceste cazinouri online sunt mai greu de găsit, ele totuși există și au o politică foarte interesantă și atractivă, mai ales pentru cei care joacă frecvent. Unii operatori oferă cashback pariorilor la fiecare miză plasată, indiferent de valoarea ei, până la un plafon maxim. Așadar, într-un interval fix stabilit de cazino de tipul „happy hours”, jucătorii pot acumula cashback atât la pariurile câștigătoare, cât și la cele pierzătoare la un anumit joc (ruletă live, păcănele etc.).

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

spot_imgspot_img