Ce tip de videochat ți se potrivește? Află care sunt opțiunile

Videochatul este încă un subiect controversat, din păcate, și evident mult prea puțin mediatizat, așadar este absolut normal ca informațiile care ajung la public să fie oarecum incomplete. Majoritatea consideră că acest job se bazează exclusiv pe nuditate, lucru total neadevărat. Dar cam așa stau lucrurile în ceea ce privește majoritatea subiectelor legate de această activitate. 

De exemplu, știai că există mai multe tipuri de videochat? Da, videochatul este împărțit în mai multe ramuri, fiecare cu specificul ei. Dacă până de curând exista doar videochat-ul adult și non adult, în ultimii ani a apărut și videochatul de tip glamour. Află în cele ce urmează care este diferența dintre videochat adult și non-adult și mai nou inventata categorie, adică videochat glamour.

Videochat adult 

Prin videochat adult ne referim la acel tip de activitate de videochat care include și elemente de nuditate sau show-uri cu tentă erotică. În cazul acestei activități accentul cade atât pe capacitățile de comunicare ale modelului, dar și pe puterea ei de seducție. De departe cel mai preferat tip de videochat de către utilizatorii platformelor specifice, aceasta activitate este și cea mai bine remunerată. 

Aspectul fizic este important, dar și ingeniozitatea în ceea ce privește felul în care interacționezi cu membrii. Asumarea de roluri și îndeplinirea fanteziilor sunt unele dintre cele mai comune practici în acest tip de activitate. Videochatul adult este îndeosebi recomandat modelelor cu experiență, deschise la minte și care au renunțat la inhibiții de ceva vreme. 

Videochat non-adult

Varianta mai cuminte a videochatului, ramura de non-adult se concentrează exclusiv pe comunicare, nuditatea fiind interzisă. Așadar, acest tip de activitate presupune cunoașterea la un nivel ridicat a limbii engleze, a psihologiei umane și a semnalelor nonverbale. Empatia și abilitățile de comunicare sunt la mare căutare în acest domeniu, focusul fiind pe membru, nu pe model.

În cadrul acestui tip de videochat sunt încurajate discuțiile de orice fel, jocurile și orice formă de divertisment la care te-ai putea gândi. Modelele care practică acest tip de videochat sunt sfătuite să cunoască și să se familiarizeze cu obiceiurile și cultura utilizatorilor și să-i provoace la discuții care de care mai interesante. Practic aceștia devin un fel de prieteni la distanță, de multe ori modelul jucând rolul unui psiholog care-i ascultă problemele utilizatorului.

Videochat glamour 

Acest tip de videochat s-a născut din îmbinarea celor două menționate mai sus. Videochatul glamour presupune discuții și comunicare deschisă, dar conține și nuditate, în funcție de preferințele modelelor. Utilizatorii care apelează la acest tip de serviciu sunt de multe ori în căutarea a ceea ce se numește “the girlfriend experience” adică o interacțiune care să includă atât formarea unei relații virtuale bazate pe comunicare, dar și elemente erotice. 

Practic, în cazul sesiunilor de videochat glamour se începe prin a cunoaște utilizatorul și a stabili o relație cu el, punctul culminant fiind reprezentat de momentul în care este integrată și componenta erotică. Bazându-te și pe capacitățile tale de seducție și de relația pe care ai construit-o, acest moment va fi cu atât mai incitant. În cazul videochatului glamour, accentul cade atât pe capacitățile tale de comunicare, cât și pe componenta fizică a interacțiunii. 

Acum că știi ce presupune fiecare tip de videochat, poți să alegi varianta potrivită pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *