Cele mai bune gadgeturi pentru ciclism

gadgeturi bicicleta

Orice perioada a anului este buna pentru ciclism, dar vara, cu culorile si temperaturile placute, este o perioada ideala. In plus, acum cand centrele urbane sunt din ce in ce mai greu de accesat cu masina din cauza restrictiilor care se impun in majoritatea marilor orase ale lumii, schimbarea este aproape necesara.

Desi primul pas este sa obtineti o bicicleta, nu putem uita importanta accesoriilor care insotesc vehiculul popular. Din acest motiv, am selectat cateva articole esentiale atat pentru calatorii experti, cat si pentru cei abia initiati in practica ciclismului: de la boxe Bluetooth pentru a asculta muzica, la bratari de fitness si ceasuri smartwatch, pana la rucsacuri si lumini concepute pentru a spori experienta celor care calatoresc cu bicicleta.

Claxon. Claxonul este, fara indoiala, un element esential pentru a garanta siguranta oricarui biciclist. Exista mai multe tipuri (clasice, moderne sau zgomotoase), dar puteti opta pentru discretie si eleganta: nu pare un clopot, dar suna ca unul.

Lumini spate pentru bicicleta. Luminile nu numai ca sunt importante, dar sunt obligatorii. Optati pentru lumini cu o forma distractiva, nu lasa pe nimeni indiferent. Aceste lumini sunt portabile, detasabile si impermeabile.

Difuzor Mini. Acest articol este cea mai buna solutie pentru a continua sa ascultati muzica sau sa vorbiti la telefon in timp ce pedalati datorita conexiunii sale Bluetooth. Este agatat cu o clema mica, este usor, impermeabil, rezistent (este confectionat din plastic care absoarbe posibilele socuri), iar microfonul sau trebuie sa fie rezistent la vant.

Suport pentru telefonul mobil. Acest produs consta intr-un suport pentru a plasa smartphone-ul pe ghidonul bicicletei si, astfel, a facilita utilizarea acestuia pentru biciclist in timp ce pedaleaza. Acest dispozitiv incorporeaza asistenta inteligenta (cu date de viteza, timpul de exercitiu efectuat sau prognoza meteo), permitandu-va sa controlati tot ce faceti din sa. In plus, include o lumina din spate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *