Cele mai bune perioade din an pentru inchirierea unei masini la pret mic

Cele-mai-bune-perioade-din-an-pentru-inchirierea-unei-masini-la-pret-mic

Inchirierea unei masini in ultimul moment pare a fi o tendinta in aceasta industrie. Cu toate acestea, exista cateva avertismente: va trebui sa fii flexibil cu timpul de plecare si sa nu fii decis pe un model specific de masina, pentru a putea obtine cele mai mici preturi. Totusi, pentru a beneficia de preturi bune, de masina pe care o doresti si de plecare exacta, trebuie sa inchiriezi masina cu 4 saptamani in avans.

Pentru calatorii in sezonul de varf, timpul mediu de rezervare variaza in decursul anului. De exemplu, rezervarea cu cinci saptamani inainte de Pasti iti poate oferi cea mai ieftina varianta de inchiriere. Pentru perioada Craciunului, timpul mediu de rezervare in avans este de 56 de saptamani, pentru ca este o perioada foarte aglomerata.

Cuplurile si cei care calatoresc singuri, fara copii, si nu sunt obligati sa stabileasca date de calatorie fixe, isi pot permite sa rezerve o masina mai tarziu, in speranta ca vor face o afacere mai buna. Preturile tind sa scada constant cu cat esti mai aproape de data plecarii – dar va trebui sa ai nervi de otel!

Locatiile de ridicare a masinilor

Pretul cel mai mic pentru inchirieri auto Bucuresti , variaza de la locatie la locatie. De exemplu, daca ridici masina din aeroport, vei plati cu siguranta un pret mai mare, decat daca alegi sa o ridici din orice alta locatie a orasului. Pentru ridicarea unei masini din aeroport, cel mai mic pret s-a dovedit a fi la rezervarea cu 3-4 saptamani in avans.

Rezervarea unei masini pentru calatoria cu familia

Daca astepti pana in ultima clipa sa rezervi o masina, te poate ajuta sa economisesti bani, dar, de asemenea, iti limiteaza optiunile. Familiile care cauta un anumit tip de masina in perioadele de varf cand cererea este mai mare, ar trebui sa rezerve masina cu mult timp inainte. O multime de companii au promotii de rezervare anticipata in luna martie, de exemplu, astfel ca este un moment bun pentru a te asigura ca reusesti sa inchiriezi un autovehicul special, cum ar fi unul de 7 sau 8+1 locuri. Masinile mari, care pot transporta mai multe persoane sunt la mare cautare si se epuizeaza rapid.

Pentru perioada de vara, este recomandat ca rezervarea sa se faca cu pana la sase luni in avans, pentru a obtine cel mai bun pret, pentru a avea la dispozitie toata gama de vehicule si pentru a avea timp sa alegi cea mai buna companie de rent a car.

Este, de asemenea, de remarcat faptul ca pretul nu este singurul lucru pe care ar trebui sa-l iei in considerare atunci cand vrei sa inchiriezi o masina. Consumul de combustibil, limitele kilometrajului si conditiile fiecarei agentii de rent a car, sunt niste factori foarte importanti, care pot ridica semnificativ pretul masinii daca faci alegerea gresita.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stii, este ca nu trebuie sa amani rezervarea unei masini pana in momentul in care ajungi la aeroport. Daca mergi la agentia de inchirieri fara o rezervare, in momentul in care ai aterizat, cu siguranta vei plati scump, uneori chiar dublu fata de pretul pe care l-ai fi obtinut daca rezervai in avans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *