Reparatii si deblocari usi si incuietori blocate

reparatii usi

Daca doresti sa izolezi o usa metalica, sa imbunatatesti izolatia fonica, sa-i schimbi finisajul, firma de reparatii usi / deblocari usi face reparatii folosind materiale de genul, piele din vinil moale, filme din PVC, panouri decorative MDF. Nu te grabi sa schimbi complet usa. Consulta un maestru care te va sfatui si te va ajuta sa rezolvi problemele. Reparatia unei usi din metal, te va costa mai putin, decat daca o inlocuiesti complet cu una noua.De asemenea, specialistii pot realiza lucrari de reparatii la usa, cum ar fi instalarea panoul MDF, modernizarea izolatiei fonice, restabilirea designului sau crearea unuia nou, imbunatatirea calitatii de inchidere si deschidere a usii, schimbarea tapiteriei,  realizarea lucrarilor de sudura acolo unde este cazul, prin adaugarea de metal in locurile de blocare, schimbarea buclelor, montari anti-taieturi.

Diagnosticare si service

Pentru a efectua reparatii la fata locului, se face mai intai diagnosticarea defectiunilor, identificarea cauzelor functionarii incorecte, examinarea lucrarilor de fitinguri, manere, mecanisme de blocare. Dupa stabilirea defectiunilor, se trece la reparatia propriu-zisa a usii. Toate lucrarile se efectueaza pe baza cerintelor individuale si a designului usii de intrare. Maestrii ofera mai multe solutii la aceasta problema. Exista multe usi moderne defecte, cu diferite defectiuni, dar care sunt eficient eliminate. De asemenea, exista produse care nu indeplinesc standardele de izolare termica si fonica, insa specialistii pot  remedia chiar si acest defect.

Repararea incuietorilor

Pentru expertii in  reparatii usi/deblocari usi nu exista sarcini imposibile. Tot ceea ce se refera la repararea si blocarea incuietorilor usilor de la intrare, indiferent de materialul din care sunt confectionate, chiar si o problema foarte dificila la prima vedere, pentru un specialist este doar o lucrare zilnica. Gama larga de servicii cuprinde repararea si deblocarea incuietorilor usilor, inlocuirea acestora daca se doreste, oricare alte lucrari de reparatie a usilor metalice si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *