spot_img

Cele mai utile accesorii pentru noul tău iPhone – Iată cum poți oferi protecția potrivită telefonului tău!

Date:

A apărut noul iPhone 14 și tentația a fost prea mare așa că ți l-ai și comandat. Odată cu o astfel de achiziție trebuie să te gândești și la metodele de protecție și conservare ale noului tău prieten digital. Este o investiție necesară, într-adevăr, dar trebuie să te gândești și la oportunitățile de estetizare ale telefonului.

         Nu toate husele sau foliile trebuie să fie simple și monotone. Ceea ce este tentant în toată această poveste legată deprotecția telefonului estefaptul că ai șansa de a-l personaliza. În felul acesta iPhone-ul tău poate mult mai autentic și raportat la personalitatea ta, dar și protejat de imprevizibil. Dacă și ție ți-a scăpat din mână telefonul sau ai reușit să îl zgârii măcar odată, acest articol este pentru tine.

Iată care sunt cele mai utile accesorii pentru noul tău iPhone pe care trebuie să le ai și tu:

Husă și folie

         Veșnica folie de sticlă și husa de protecție nu sunt opționale! Acestea sunt articole mandatorii pentru „sănătatea” telefonului tău. Dacă vrei un produs deosebit pentru telefonul tău, găsești huse pentru iPhone 14 Pro Max pe Brandgsm.ro. Ai la dispoziție o varietate de huse în culorile tale preferate sau poți opta pentru husele transparente dacă ești încântat de noua culoare a iPhone-ului tău. Când vine vorba de folia de sticlă, alegerea este simplă pentru iubitorii de intimitate. O folie cu efect de întunecare a ecranului îți va ține conținuturile dispozitivului departe de privirile curioșilor care aruncă un ochi din când în când peste ecranul telefonului tău.

Suport pentru telefon

         Măcar odată în viață ai pățit și tu să îți zgârii ecranul sau camera telefonului. Acest ghinion i se poate întâmpla oricui chiar fără să își dea seama pe moment. Pentru asta există suportul circular cu fixare magnetică, spre exemplu. Poți opta pentru unul care se extinde sau compactează în funcție de nevoile de moment. El îți va proteja lentilele telefonului de orice zgârietură în momentul în care îl așezi pe suprafețe mai puțin prietenoase, dar va asigura și mai mult confort atunci când pur și simplu ții telefonul în mână.

AirTag

         Dacă ai iPhone, ai sigur și o pereche de căști la dispoziția ta oricând. Problema este că acestea se fac nevăzute adesea. De regulă, când ai cea mai mare nevoie de ele, nu le mai găsești. Fă-ți o favoare și salvează acel timp pierdut căutându-ți căștile prin achiziționarea unui AirTag. Este extrem de simplu de aplicat și te poate ajuta să îți găsești căștile și nu numai. Semnalul sonor pe care îl emite te va ghida simplu și rapid. Bineînțeles, poți folosi acest dispozitiv și pe alte obiecte pe care le pierzi frecvent.

         În concluzie, protecția noului tău telefon ar trebui să fie în capul listei de priorități. Acum, iPhone-ul tău nu mai este doar un simplu telefon, ci este cel mai bun instrument pe care îl deții pentru fiecare activitate pe care o întreprinzi zilnic. Ai grijă de cel mai loial device al tău oferindu-i folia și husa de protecție potrivită, un suport asortat, dar și un air tag care îți va salva mult timp pierdut în timpul căutărilor căștilor tale rătăcitoare.

Sursa foto: unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related