Cine l-a salvat pe Novak Djokovic în finala de la Wimbledon și cum îl atacă mama liderului ATP pe Federer: “E puțin arogant” – Tenis

​Un lucru devine tot mai clar: Roger Federer nu este deloc plăcut în familia liderului mondial Novak Djokovic. După ce tatăl Srdjan l-a tot atacat în mai multe rânduri pe elvețian, acum a venit rândul mamei lui Nole să îl arate cu degetul pe recordmanul titlurilor de Grand Slam câștigate: “Este un pic arogant”.

Dijana a oferit recent un interviu pentru presa din Serbia (Sport Blic) în care a vorbit despre unul dintre cele mai grele meciuri jucate de fiul său.

“Am văzut multe meciuri, dar la Wimbledon (n.r. finala) a fost cel mai dificil de anul trecut”, a precizat Dijana. Mama lui Nole are și o explicație pentru revenirea fiului său de la 40-15 (două mingi de titlu pentru adversar): “A fost ajutat de Dumnezeu”.

Federer nu prea e suferit în familia Djokovic

Srdjan (tatăl lui Nole) nu-l are deloc la inimă pe Roger am tot observat de-a lungul timpului. Acesta l-a tot atacat pe elvețian despre care a spus, printre altele, că este un mare campion, dar că nu poate spune același lucru despre latura sa umană. De asemenea, Srdjan a mai precizat că Federer este invidios pe faptul că Novak este mai bun decât el.

Acum a venit însă rândul mamei liderului mondial să iasă la iveală aducându-l în discuție pe Roger.

“Într-un stadion în toată lumea îl aplauda (susținea) pe Roger Federer, eram și noi o mână de oameni fani ai lui Novak. Nu este frumos că a reușit să mă enerveze Federer sau alții într-un asemenea moment, dar m-am enervat pentru că Federer este un pic arogant.

Când Federer a avut cele două mingi de meci, am luat în mâini cruciulița. Sunt un om credincios, port amuleta tot timpul, m-a salvat de multe ori în momente dificile.

Mi-am spus atunci: Nole, poți să o faci, ai mai făcut-o de atâtea ori. Și a facut-o (n.r. a reușit să revină). A fost salvat de Dumnezeu. Novak de asemenea crede în Dumnezeu, se simte ales. El poartă o cruce care îi aduce pace și fericire” – Dijana Djokovic.

În timp ce Nole stă la Monte Carlo de ani buni, mama acestuia a ales să rămână în Serbia.

“Îmi e dor de momentele petrecute cu el, tânjesc după ele. Astăzi el aparține întregii lumi mai mult decât familiei. Mi-ar plăcea să fiu singură cu el o jumătate de oră pentru a vorbi, a râde, a plânge, doar noi doi. Dar acest lux este imposibil acum, el are prea multe obligații și prea multă lume în jurul lui. Aș dori să-l iau de mână și să merg undeva cu el, iar într-o zi o voi face”, a conchis Dijana.

Novak Djokovic domină meciurile directe cu marii săi rivali, sârbul aflându-se atât în fața lui Nadal, cât și a lui Federer.

Djokovic vs Nadal 29-26
Djokovic – Federer 27-23.

Ierarhia titlurilor de Grand Slam:

1 Roger Federer 20
2 Rafael Nadal 19
3 Novak Djokovic 17.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *