De ce ai nevoie de plafoniere baie cu LED?

Alegerea unei plafoniere  baie  nu este intotdeauna cea mai simpla decizie. Amenajarea unei locuinte si mai ales a unei bai nu este deloc o treaba usoara, mai ales daca proprietarii doresc ca fiecare coltisor al baii sa fie cat mai bine luminat si aspectat si sa pastreze ampreta personala a celor care o utilizeaza.

Atunci cand vine vorba despre iluminat, cele mai multe persoane prefera sa investeasca in plafoniere de baie cu LED datorita avantajelor pe care le ofera acestea, foarte multe la numar si importante.

Fiind extrem de versatile, plafonierele cu LED reprezinta o sursa economica de lumina potrivita pentru orice tip de spatiu, de la locuintele proprietate personala, la baile din spatiile comerciale.

Principalele motive pe care expertii le ofera proprietarilor care vor sa investeasca in plafoniere baie cu LED

Alegerea unei plafoniere baie cu un design placut si o durata de utilizare lunga care nu cauzeaza mari probleme pe toata durata functionarii este esentiala. Plafonierele pentru baie cu LED nu numai ca au o durata de viata indelungata, ci si un design foarte placut si emana o lumina suficient  de puternica pentru activitatile desfasurate in mod obisnuit in baie. Montarea plafonierei cu LED se face foarte usor, asa ca nu va fi necesar sa se solicite serviciile unui electrician pentru a o pune in functiune.

In plus, plafonierele cu LED pentru baie au un design foarte subtire (plat), ceea ce inseamna ca sunt potrivite inclusiv pentru peretii de beton si pentru cei de rigips. De asemenea, avand un design minimalist si simplu, plafonierele cu LED sunt usor de integrat in orice decor, indiferent de stilul in care restul incaperii este decorat.

Criterii esentiale pentru a alege cele mai bune plafoniere LED pentru baie

In primul rand, in alegerea unei plafoniere pentru baie conteaza foarte mult tipul plafonierei. Plafonierele pot fi cu suport si fara suport. Cele fara suport se pot pune in functiune prin conectarea sursei de lumina la firul electric, dupa care se acopera cu o masca cu rol decorativ si tot ansamblul este lipit direct de tavan. Plafonierele cu suport, dupa cum se poate intui, dispun de un suport care tine becul la o distanta de pana la 20 de cm de tavan.

Conteaza foarte mult si designul plafonierei. Cei care doresc ca plafoniera lor sa aiba un design deosebit, pot alege un model cu elemente decorative din ceramica, din sticla si chiar din cristal, mai ales daca opteaza pentru materiale mai pretioase.

Cromatic, oferta de plafoniere pentru baie este extrem de bogata, astfel incat proprietarii pot alege modelele care le plac din acest punct de vedere, in nuanta pe care o prefera. Functionalitatea plafonierei este de asemenea importanta. Modul de actionare poate fi prin intrerupator, senzor sau telecomanda, iar preferinta poate fi pentru o anumita metoda de operare.

Un alt aspect demn de luat in considerare in achizitionarea unei plafoniere pentru baie este modul de alimentare al acesteia. Cele mai multe modele functioneaza cu energie electrica, dar sunt si modele care actioneaza pe baterii.

Gradul de protectie al plafonierei pentru baie trebuie sa fie ridicat pentru ca aceasta incapere este in mare parte din timp plina de umiditate si caldura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *