Cîțu anunță dezvăluiri după controalele de la Primăria Capitalei: Sunt probleme mari – Esential

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, anunță dezvăluiri după controalele dispuse de Inspecția Economică la Primăria Capitalei.

”Mâine, în cadrul declarațiilor de presă săptămânale cu care deja v-ați obișnuit, voi prezenta și concluziile raportului departamentului Inspecție Economică al MFP la PMB. Vă spun de pe acum că sunt probleme mari acolo!”, a scris ministruL Finanțelor pe Facebook.

Anunțul vine după ce săptămâna aceasta Cîțu a spus că Inspecţia Economică din Ministerul Finanţelor a început un control la Primăria Municipiului Bucureşti în luna februarie.

”Am promis! La începutul anului, în februarie, Inspecţia Economică din MFP a început un control la Primăria Municipiului Bucureşti. PMB a fost “ocolită” foarte mulţi ani de astfel de controale. Controlul a fost întrerupt pe perioada stării de urgenţă dar este definitivat acum. Voi prezenta mai multe detalii în cadrul declaraţiilor de presă pe care le fac săptămânal de la MFP. Până atunci vă pot spune că legea a fost încălcată în toate aspectele investigate de MFP”, a scris ministrul Finanţelor pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *