Coronavirus SUA: Primarul din Los Angeles va opri alimentarea cu apă și energie electrică pentru casele în care se dau petreceri mari – Coronavirus

Primarul orașului californian Los Angeles, Eric Garcetti, a anunțat miercuri că dacă poliția va primi plângeri repetate privind desfășurarea de petreceri în case, autoritățile vor opri alimentarea cu apă și energie electrică în 48 de ore la adresa respectivă, relatează

Deadline.com.

”În timp ce am închis deja toate barurile și cluburile, aceste petreceri mari organizate în case au devenit propriu-zis cluburi de noapte”, a spus primarul.

Întrebat cu privire de fundamnetul legal pentru acțiunile lui, Garcetti a spus: ”Încălcați legea. Așa cum putem închide baruri pentru încălcarea legilor privind alcoolul”.

Acesta a spus că juriștii ai orașului au verificat măsura și au găsit-o legală.

”Chiar putem închide energia electrică și apa, după o primă încălcare”, a spus primarul, ”dar vrem să educăm, nu să impunem”.

Directorul Departamentului Public de Sănătate al orașului, Barbara Ferrer, spusese mai devreme că acum petrecerile nu numai că sunt periculoase, dar și ilegale.

”Petrecerile și adunările ne fac rău tuturor”, a spus ea.

”Adunările nu sunt permise în acest moment prin ordin de sănătate publică”, a adăugat ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *