Cum sa asezi invitatii corect la o nunta?

Fie ca este vorba de un restaurant nunta Ploiesti, fie ca este vorba despre o nunta in orice alta locatie, este foarte important sa se tina cont si de faptul ca toate aceste evenimente trebuie organizate corect. Avand in vedere acest aspect, asezarea invitatilor la masa este un element de luat in calcul.

Nunta Ploiesti – sfaturi utile pentru aranjarea meselor

Sunt mai multe motive pentru care atunci cand se organizeaza o nunta Ploiesti sau in orice alta locatie este foarte important sa se tina cont de o serie de aspecte.

In primul rand, este destul de greu ca invitatii sa fie asezati corect la mese atunci cand sunt in numar mare. Operatiunea aceasta poate fi facuta doar cu doua saptamani inaintea nuntii in momentul in care exista deja o planificare realista a invitatilor.

Deoarece modul in care invitatii sunt asezati este o chestiune personala. Este foarte important sa se tina cont de mai multe aspecte. Faptul ca seful de sala sau prietenii nu pot oferi ajutor este o alta problema destul de serioasa.

Este important ca demersurile sa fie facute din timp. Persoanele care nu stiu exact cine va veni la nunta ar trebui sa isi schiteze in minte care sunt grupurile orientativ pentru a fi mai usor sa fie facute permutarile in momentul in care va veni vremea.

Indiferent de cat de curajosi sunt mirii este recomandat sa nu treaca cu foarte mare usurinta peste aceasta parte crezand ca pot pune persoanele oriunde au chef, decat daca este organizata o petrecere intima cu un numar mic de invitati.

Este reocmandam ca locatia sa furnizeze dimensiunea meselor pentru ca fiecare persoana sa isi dea seama cati oameni incap la masa si pentru a vedea exact cum ar trebui sa fie amplasati oamenii. De asemenea este foarte important de retinut ca unele locatii au mese de cel mult 10 invitati ceea ce inseamna ca este recomandat ca oamenii sa fie pusi in asa fel incat sa nu stea inghesuiti.

Daca mesele sunt din acelea foarte mari atunci 12 invitati la o masa este un maxim. Maxim ar insemna de fapt sa nu fie depasit acest numar ceea ce inseamna ca pot fi puse si cate 1 persoane. numarul confortabil de invitati pusi la o astfel de masa este de cel putin 8 sau 7.

Daca mesele sunt lungi sau dreptunghiulare se va tine cont de scaune, in cazul in care sunt mari conteaza de fapt numarul scaunelor care incap pe o latura. Daca scaunele nu pot probleme in ceea ce priveste dimensiunile, atunci se va tine cont ca fiecare persoana are nevoie de 70 cm pentru a avea loc.

Este insa foarte important ca mirii sa nu se streseze foarte tare in aceasta misiune. Se va tine cont de mai multe reguli foarte simple astfel incat totul sa se intample natural. Informatiile de baza tin de numarul de invitati si uneori de prieteniile dintre ei. Daca pot fi pusi la masa oameni care se cunosc, atunci aceasta este varianta optima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *