Cum dezvolti campanii dinamice in Facebook Ads

cum dezvolti campanii dinamice in facebook ads

cum dezvolti campanii dinamice in facebook ads

Daca si tu ai un magazin online si vrei sa il promovezi cat mai bine prin Facebook Ads pentru a atrage noi clienti pe site, acest articol iti arata ce sunt reclamele dinamice in Facebook Ads si cum poti sa te folosesti de aceasta optiune pentru a atrage clienti pe site si a genera vanzari.

Aceste reclame dinamice valabile iti dau sansa sa iti promovezi produsele in mod automat spre persoanele care deja au aratat ca au interes in a le cumpara de pe site-ul tau web. Acestea arata exact la fel ca si reclamele cu o singura imagine, cele de tip carousel sau collection Ads de pe Facebook si Instagram. Dar diferenta este ca nu mai trebuie sa dezvolti tu fiecare reclama in parte pentru orice produs pe care il promovezi, ci dezvolti practic un singur model de reclama care utilizeaza automat imaginile si detalii legate de produsele tale din catalogul creat de pe Facebook.

Folosind reclamele dinamice poți să rețintești persoanele care au efectuat acțiuni pe site-ul tău web sau în aplicația ta sau poți să folosești țintirea audiențelor generale pentru a te adresa persoanelor care este posibil să nu-ți fi vizitat încă site-ul web sau aplicația.

Aceste modele de reclame te ajuta foarte mult sa prezinti doar produsele relevante spre publicul tau tinta din care se numesc – recomandari de produse.

Reclamele dinamice din Facebook prezinta oamenilor care vad anunturile tale doar produsele relevante pentru ca ei sa efectueaze o conversie. Cand vrei sa iti optimizezi campania de Facebook Ads pentru clickuri sau conversii, Facebook va lua din catalogul online de produse al tau doar produsele care au cel mai bun rezultat pentru tine cu scopul ca la final sa iti atingi obiectivul ales.

. De exemplu, dacă optimizezi pentru conversii, Facebook va prezenta produse de la care se așteaptă să genereze conversii.

www.star-marketing.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *