spot_img

Cum să nu pierzi legătura cu persoanele dragi plecate peste hotare

Date:

Probabil că nu există familie în România care să nu aibă cel puțin un membru sau un prieten stabilit peste hotare, pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp. Indiferent care ar fi raționamentele pentru care acești oameni sunt departe, pentru ei e foarte important să știe că familia, cei apropiați și dragi sufletului lor, se gândesc în permanență la ei și îi fac să se simtă în continuare iubiți și apreciați.

Persoanele plecare peste hotare, în general pentru un trai mai bun, un loc de muncă mai bine plătit sau acces la educație sau alte servicii esențiale de calitate, au nevoie să nu piardă conexiunea cu familia rămasă acasă, deși îi despart poate mii de kilometri și luni sau chiar ani în care nu se privesc în ochi, față în față. Distanța nu mai trebuie să fie un obstacol în legăturile interumane și, din fericire, acum mai mult ca niciodată avem la îndemână soluții care să ne unească, deși fizic suntem la mare depărtare.

Iată cum poți aduce zâmbetul pe buzele unui prieten sau membru al familiei de peste hotare și cum poți consolida legătura emoțională cu acesta:

Coletele trimise din țară sunt neprețuite

Fie că vorbim despre obiecte de suflet, cum ar fi o fotografie sau despre alimente tradiționale, cei de peste hotare vor aprecia nespus gestul de a le trimite un colet. Acum este extrem de simplu și accesibil să contractezi un astfel de serviciu, care îți garantează că pachetul tău va ajunge în cele mai bune condiții și în timp scurt exact la destinație, în mâinile celui de care îți este atât de dor. Dacă vrei să trimiți colete internaționale către Spania, Italia sau Franța, cei de la Tabitatour.ro îți vin în ajutor cu oferte și soluții menite să îndeplinească criteriile de calitate și siguranță pe care le prețuiești când vine vorba despre astfel de servicii dedicate celor dragi ție.

Notează în calendar evenimentele importante și sună-i pentru a celebra împreună

Fie că vorbim despre zile de nașteri, onomastici sau diferite evenimente importante specifice fiecărei familii sau relații interumane, ai grijă să nu omiți astfel de momente pentru că persoanele plecate peste hotare pun mare preț pe atenția pe care cei rămași acasă le-o acordă. Faptul că nu uiți, de exemplu, faptul că într-o anumită zi din an ai cunoscut acel prieten sau că este onomastica vărului tău din străinătate, va însemna enorm să-i telefonezi și să-i reamintești că sunteți de nedespărțit, în pofida kilometrilor dintre voi, a țărilor, mărilor și oceanelor care vă despart.

Fă din venirea lor acasă un adevărat eveniment

În general, oamenii care sunt plecați peste hotare și vin acasă nu au mari așteptări. Ei sunt încântați doar de ideea revederii, reuniunii cu cei dragi și nu își doresc altceva mare lucru. Doar că fix aici poți crea elementul surpriză. Poți organiza, de exemplu, o petrecere de bun venit, poți să pregătești prăjitura, tortul sau felul de mâncare preferat sau poți să decorezi casa după o anumită temă care știi că îi place foarte mult. Astfel, reîntoarcerea în sânul familiei sau a prietenilor va deveni memorabilă și va căpăta o importanță deosebită.

În cele din urmă, nu uita să fii un sprijin pentru cei dragi ție plecați departe. Viața într-o altă țară poate fi frumoasă și liniștitoare, dar există și momente dificile, perioade de acomodare, de stres, în care e nevoie de susținere și înțelegere, așa că nu uita să fii umărul pe care acești oameni pot plânge și datorită căruia pot renaște.

Sursă foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related