Cupa Bulgariei: Ludogorets, eliminată în sferturi – Dragoș Grigore a ratat un penalti în minutul 90+5′ – Fotbal

Ludogorets, cu Dragoş Grigore și Claudiu Keșeru titulari, a fost eliminată de Levski Sofia, în sferturile de finală ale Cupei Bulgariei, scor 6-5 la loviturile de departajare. După 120 de minute de joc, scorul a fost 0-0.

Ludogorets a avut ocazia de a înscrie prelungirile celor 90 de minute regulamentare, dar Dragoș Grigore (90+5′) a ratat de la punctul cu var.

Tabela a rămas neschimbată și în cele două reprize suplimentare de prelungiri, astfel că învingătoarea s-a decis la penaltiuri.

Levski Sofia s-a impus cu 6-5, penaltiurile fiind transformate de Milanov, Goranov, Robertha, Spierings, Thiam Khaly și Eyjolfsson.
Dragoș Grigore a punctat la loviturile de departajare, la fel și Cosmin Moți (a fost primul executant al lui Ludogorets). Pentru Ludogorets au mai înscris Swierczok, Oliviera-Souza și Marcelinho, iar Tchibota a ratat.

Dragoș Grigore a fost integralist la Ludogorets, Claudiu Keșeru a evoluat până în minutul 80 (a fost înlocuit de Swierczof în minutul 80), iar Cosmin Moți a intrat pe teren în minutul 120, în locul lui Terziev.

În semifinalele Cupei Bulgariei s-au mai calificat formaţiile Lokomotiv Plovdiv, ŢSKA Sofia şi Botev Plovdiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *