Stiai ca exista espressoare de cafea portabile?

Cafeaua este una dintre licorile magice, care ne fac sa ne bucuram de fiecare dimineata si sa gustam din viata cu toata pofta. De cele mai multe ori, atunci cand vrem o cafea avem cateva optiuni: o facem la ibric, apelam la espressor, la filtru sau la alte aparate clasice de facut cafea sau pur si simplu o cumparam. Daca mergem in varf de munte insa, sau pur si simplu vrem sa ne bucuram de o iesire in natura cu cortul, optiunile de mai sus nu prea exista. Exista, insa, espressoare portabile, cum este Wacaco Nanopresso.

Ce este un espressor portabil?

Este un aparat de dimensiuni reduse ( Wacaco Nanespresso are 156 x 71 x 62 mm si doar 336 de grame) , care produce espresso gustos oricand si oriunde. Pe langa faptul ca este mic si poate fi purtat peste tot, are o serie de avantaje:

  • Nu are nevoie de energie electrica pentru a functiona. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pompezi manual pentru a obtine o presiune de 18 bari, ceea ce va ajuta la prepararea unui espresso delicios;
  • Poate pregati espresso cu crema bogata, in ciuda faptului ca nu are nevoie de energie electrica;
  • Poate sa fie folosit ca un termos sau ca o cana termica;
  • Functioneaza cu cafea naturala, fara a fi nevoie de capsule. Totusi, poate functiona si cu capsule, daca ai asa ceva pe acasa.

De ce merita sa optezi pentru un astfel de aparat?

Pentru simplul fapt ca este partenerul ideal in calatorii. Daca esti un pasionat al cafelei si al beneficiilor uriase pe care le ofera, te poate scuti de riscul de a merge in cafenele scumpe, care nu au licoarea perfecta pentru tine sau pur si simplu de a nu gasi unde sa bei o cafea buna. Cu un espressor de buzunar poti, pur si simplu, sa gasesti reteta perfecta pentru gustul tau si sa te bucuri din plin de ea.

Care sunt beneficiile cafelei?

Daca este consumata in cantitati calculate, cafeaua poate avea o multime de beneficii. Aceasta ajuta la combaterea depresiei, regleaza activitatea hepatica, stimuleaza creierul si reduce riscul de a dezvolta diabet de tipul II. De asemenea, reduce riscul de aparitie a unor probleme precum Parkinsonul. Daca este preparata bine si daca nu bei foarte multe cesti pe zi, asadar, poti extrage doar avantaje de la acest lichid atat de bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *