Cutremur total în cazul Caracal! Clipe de coșmar pentru familia Alexandrei Măceșanu. Ce s-a întâmplat la tribunal – Capital

Cazul Caracal ia o întorsătură neașteptată de situație. Mai exact, familia Alexandrei Măceșanu primește încă o lovitură neașteptată. Oamenii legii, care ar fi fost de presupus că vor face dreptate în acest caz extrem de controversat, au luat o măsură radicală.

În timp ce rudele lui Gheorghe Dincă au fost citate legal, respectând litera și spiritul legii, nu același lucru s-a întâmplat și în cazul rudelor Alexandrei Măceșanu. În situația lor, s-a preferat ca ele să fie chemate, sub escortă, cu duba.

„Amână cauza la data de 28.07.2021, ora 09:30, pentru administrarea probei testimoniale, cu audierea martorilor menţionaţi în rechizitoriu. În acest sens se citează martorii: Ruxăndescu Alexandru, Bălan Daniela Florentina, Dincă Elena, Dincă Gheorghe Daniel, Dincă Mihai Adrian şi Sandu Valică. Emite mandate de aducere pentru martorii Măceşanu George şi Vlad Eugeniu Cătălin. Respinge cererea de probatoriu formulată de avocat Obîrşanu Carmen”, au decis magistrații.

Ce pătimesc acum rudele Alexandrei Măceșeanu

În timp ce în cazul rudelor Alexandrei Măceșanu, oamenii legii au dispus să fie duse cu duba poliției la proces, în cazul lui Gheorghe Dincă judecătorii au decis să fie mult mai îngăduitori.

„Prorogă discutarea probei cu înscrisuri solicitată de avocat Obîrşanu Carmen întrucât, înscrisul constând în scrisoarea inculpatului Dincă Gheorghe adresată familiei Melencu, a fost depus la acest termen de judecată, după ce va fi observată de către instanţă, reprezentantul Ministerului Public şi celelalte părţi, pentru termenul acordat în cauză”, susține spynews.ro

Durerea familiei Alexandrei Măceșanu este de neînchipuit. Ele se văd acum duse cu duba, de parcă ele ar fi vinovații în cazul Caracal. Nu trebuie omisă durerea prin care trece familia fetei, mai ales că tânăra, după ce a fost violată de Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, a fost ucisă ulterior de Dincă, iar trupul ei a fost incinerat, într-un butoi de tablă confecționat special pentru așa ceva.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *