De ce este laptele praf Topfer recomandat de medicii pediatri

Organizatia Mondiala a Sanatatii si medicii pediatri si neonatologi recomanda mamele alaptarea la san a copilului, atat alaptarea exclusiva in primele sase luni de viata, cat si alaptarea in primii doi ani, in tandem cu diversificarea alimentatiei.

In cazul in care acest lucru nu este posibil, medicii pediatri recomanda Topfer lapte praf pentru ca este o formula potrivita atat pentru nou-nascutii alergici, cat si pentru copiii sanatosi.

Cum alegi cea mai buna formula de lapte praf Topfer pentru bebelusul tau

Exista suficient de multe pareri despre laptele praf Topfer, insa fiind vorba despre alimentatia unui sugar, sau a unui bebelus, cu un organism atat de delicat, nu se poate alege pe cont propriu. Este foarte important ca parintii sa consulte un medic pediatru dupa ce se informeaza asupra tuturor variantelor pe care le au la dispozitie.

Topfer este un brand nemtesc care este prezent pe piata inca din anul 1911, ingredientele fiind certificate ca fiind bio, ceea ce inseamna ca bebelusii vor primi cea mai buna alimentatie in absenta laptelui matern. Laptele praf Topfer are o formula particularizata in asa fel incat sa satisfaca nevoile nutritionale ale sugarului.

Pentru ca laptele de vaca nu satisface nevoile copiilor, dupa decenii de cercetare in domeniu s-a descoperit reteta completa, imbogatita cu vitamine, cu minerale, cu oligoelemente si cu aminoacizi esetiali care se apropie de structura laptelui matern.

Laptele praf Topfer face fata nevoilor speciale ale unora dintre bebelusi, mai ales ale bebelusilor cu intoleranta la lactoza si celor care sufera de alergie la proteinele laptelui de vaca. Pentru cele doua situatii particulare, Topfer a preparat cate o formula speciala ce se adreseaza nevoilor acestor micuti.

Formula de lapte praf Topfer este imbogatita cu culturi Bifidus ce promoveaza sanatatea si echilibrul tractului digestiv. Sugarul cu siguranta va accepta formula de lapte praf Topfer datorita gustului si mirosului deosebite.

Pentru ca orice parinte isi doreste ca bebelusul lui sa parcurga planul unei alimentatii sanatoase si pentru ca laptele praf este esential in primii ani de viata, Topfer pune la dispozitia parintilor o formula de continuare pentru ca bebelusii au alte nevoi pe masura ce cresc.

De asemenea, laptele praf Topfer respecta standardizarea pe varste. Pentru a mentine sanatatea copilului, cea mai buna solutie este ca alimentatia sa fie una sanatoasa si bazata pe nevoile nutritive ale copilului.

Nu in ultimul rand, laptele praf Topfer are un cost care se pliaza pe bugetul parintilor si poate fi administrat oricand, oriunde, imbunatatind calitatea vietii copiilor si confortul parintilor. Unele formule de lapte Topfer se aseamana laptelui matern, fiind imbogatit cu fier, astfel incat sa combata anemia la copii.

Topfer este o marca producatoare de lapte praf organic, bio, cu un raport calitate-pret foarte bun, ale caror produse pot fi comandate si din mediul online, din magazine specializate precum https://www.elaptepraf.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *