Deputat PSD despre referendum pe 26 mai: Cred că momentul este total neinspirat

Deputatul PSD Oana Florea a declarat miercuri în Parlament, referitor la posibilitatea ca preşedintele Iohannis să convoace referendum pe 26 mai, ar fi un moment “total neinspirat”, motivând că discuţiile ar fi trebuit să se concentreze pe Uniunea Europeană, fiind alegeri europarlamentare.


Imaginea articolului Deputat PSD despre referendum pe 26 mai: Cred că momentul este total neinspirat

Deputat PSD despre referendum pe 26 mai: Cred că momentul este total neinspirat

“Este dreptul lui să facă asta, dar cred că momentul e este total neinspirat pentru că mi-aş fi dorit foarte mult ca la aceste alegeri să vorbim despre rolul României în Uniunea Europeană, despre fonduri europene, despre românii care muncesc în afară, despre drepturile acestora. Era o ocazie extraordinar de bună să lămurim foarte multe aspecte ce ţin de Uniunea Europeană, foarte importante pentru toţi românii şi nu toţi cunosc aceste detalii. Acum parazitând această temă cu orice altă temă internă nu cred că este oportun, dar pe mine personal nu mă mai miră nimic din mandatul domnului Iohannis. Probabil că găseşte în asta încă o rampă pentru a-şi face campanie electorală”, a declarat deputatul PSD Oana Florea.

Întrebată dacă organizarea referendumului încurcă PSD, Oana Florea a negat.

“Nu, nu încurcă, participarea la referendum este scăzută, s-a văzut de atâtea ori în referendumurile anterioare, deci nu. Pentru mine personal cred că este o pierdere a cetăţeanului care ar fi avut parte de o dezbatere pe teme europene, nu parazitată de orice altă temă”, a r[spuns aceasta.

Declaraţia parlamentarului PSD vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este aproape hotărât să organizeze un referendum pe data de 26 mai, când vor avea loc alegerile europarlamentare, şi alături de echipa de la Cotroceni lucrează foarte intens la acest lucru.

 

NEWS 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *