Florinel Coman, România U21: O să dau totul pentru a juca titular la European

După victoria din Liga 1 Betano cu Astra Giurgiu, scor 2-0, cei de la FCSB au trimis un jucător la prima reprezentativă a echipei naţionale (Romario Benzar), respectiv cinci la lotul U21 (Dennis Man, Olimpiu Moruţan, Florinel Coman, Dragoş Nedelcu şi Andrei Vlad).


Imaginea articolului Florinel Coman, România U21: O să dau totul pentru a juca titular la European

Florinel Coman, România U21: O să dau totul pentru a juca titular la European

“Ne bucurăm că suntem 5 jucători la U21, trebuie să dăm totul pentru această echipă, suntem convocaţi şi vom da totul pentru acest grup. Aici nu este vorba de vedetă sau ceva de genul, am venit, suntem convocaţi şi vom da totul pentru aceste două meciuri de pregătire şi vom continua drumul spre Euro, să ne pregătim foarte bine pentru acele meciuri”, a spus Florinel Coman.

Peste trei luni, România U21 va lua startul la Campionatul European găzduit de Italia şi San Marino. Tricolorii fac parte dintr-o grupă cu reprezentativele similare ale Franţei, Angliei şi Croaţiei:

“Acum gata, am intrat în linie dreaptă, deci este vorba despre foarte mare presiune. Nu trebuie să luăm în seamă criticile, sunt aceste două meciuri, trebuie să ne focusăm doar pe ele, să fim 100% la antrenament pentru a face o figură frumoasă în aceste amicale. O să dau totul pentru a juca titular la European”, a declarat Coman.

2017 este anul în care Florinel Coman a debutat pentru echipa naţională U21 a României. 11 selecţii a adunat mijlocaşul, reuşind să înscrie o singură dată.

Nouă goluri şi şapte pase decisive în 29 de partide sunt cifrele mijlocaşului în acest sezon pentru FCSB, formaţie cu care mai are contract până în 2022.

 

NEWS 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *