Dezvăluiri șocante despre Kovesi! Ghiță a spus totul. Detalii picante din interior | NEWS 2.0

Ghiţă a mărturisit că au ajuns la un acord care presupunea un dosar penal, cu promisiunea că nu i se va întâmpla absolut nimic, după ce Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale.

””Mi-a spus că îmi face nişte ciupituri. ”Dragă îţi fac nişte ciupituri, nu păţeşti nimic.”, aşa mi-a zis.

I-am zis că dacă îmi face nişte ciupituri să îmi facă ceva serios, nu aşa. Nu mi-a făcut doar un dosar, ci mai multe, toate cu probe false.”, a spus Sebastian Ghiţă la România TV. Ghiţă a făcut dezvăluiri şi despre procurorii de la DNA Ploieşti:

”Să spună doamna Kovesi cum, în ce fel şi cât i-a dirijat pe cei de la DNA Ploieşti?Doamna Kovesi să îmi spună cum a putut să permită acelor doi oameni, dacă le pot spune oameni, Onea şi Negulescu, să facă fărădelegi. Crede că dacă îşi face cariera pe fărădelegi face bine? Dăcă, într-o zi, vor simţi, cei doi, că nu mai au nicio şansă, o să toarne tot.

Oare s-a terminat lumea cu doamna Kovesi, nu mai există procuror care să facă dreptate în ţară? Nu poţi să faci bine apelând la rele, nici chip cioplit. Fătuca asta nu are nici 3 clase.

Știţi de mă distrează doamna Kovesi? ”Nu m-am văzut cu Ghiţă în vie!”. Să spună unde ne-am văzut, dacă nu vrea să spună unde nu ne-am văzut. Nu am nicio frică. Kovesi e vândută străinilor şi de 14 a supravegheat hoţia. A fost pusă să îi protejeze pe ăia. Banii noştri s-au dus afară, sub mare grijă şi oblăduire a procurorului general al României.”, a spus Sebastian Ghiţă la România TV.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *