Diana Belbita va reprezenta Canada

Diana Belbita va reprezenta Canada

Diana Belbita este o luptatoare in cusca care a declarat ca a facut foarte multe sacrificii pentru a ajunge unde este astazi. Aceasta a trebuit sa paraseasca casa parinteasca si sa se mute intr-un alt oras pentru a se antrena. „Ne descurcam foarte greu, tata nu mai are serviciu, iar mama primeste salariul minim pe economie. Din pacate, nu ne ajuta nimeni, sala noastra de antrenament este foarte mica. Vara este atat de cald, ca ne simtim ca intr-un container. De la autoritati am primit doar felicitari“,  a declarat Belbita.

  Diana Belbita are o cariera de succes

In prezent Diana Belbita are un mare succes iar de curand a decis ca de acum incolo va reprezenta Canada. Pentru mai multe informatii da click pe link-ul https://stirisportive.ro/sporturi/local-kombat / .

“In primul rand, e cu totul si cu totul alt nivel aici. In plus, aici am fost acceptata foarte bine. In Romania, ca fata, toti se uita un pic ciudat la mine. Aici nu s-a intamplat asa ceva. Socializam altfel si toata lumea e egala, toti ne simtim la acelasi nivel.

As putea compara Canada cu un oras in care am stat: Oradea. De ce? Pentru ca e liniste, lumea e linistita. In Bucuresti am stat jumatate de an si eram stresata de agitatia si aglomeratia care era peste tot, aici pot spune ca ma bucur de liniste. Si altceva, aici fiecare face ce vrea, nu exista prejudecati. Nu conteaza cum te imbraci sau daca iesi ciufulita de la antrenament, ca m-am saturat sa se uite toata lumea la mine daca uit sa ma pieptan dupa un antrenament.

Desi initial am crezut ca o sa vin doar pentru o scurta perioada de timp, am decis sa raman aici. In Romania voi veni doar in vizita, cel putin cat timp parintii mei vor fi in tara, pentru ca intentionez sa-mi cladesc un viitor aici si sa-i aduc si pe ei”, a transmis aceasta.

Criticata de fani, Diana Belbita a declarat “nu tara este problema, ci oamenii care nu fac decat sa denigreze.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *