Doliu uriaş în toată lumea! A încetat din viaţă inventatorul dietei creştine. Un accident aviatic i-a luat zilele – Capital

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Este doliu uriaş în toată lumea după ce a încetat din viaţă inventatorul dietei creştine. Un avion de mici dimensiuni, cu șapte persoane la bord, s-a prăbușit sâmbătă într-un lac din Tennessee. Autoritățile au anunţat că nimeni de la bord nu a supraviețuit.

Tragedia momentului

Un avion Cessna C501 s-a prăbușit în lacul Percy Priest, lângă Smyrna. Totul s-a întâmplat la puţin timp după ce a decolat de pe un aeroport din apropiere, a declarat Administrația Federală a Aviației, printr-un comunicat.

Echipele de salvare din Rutherford se aflau la locul accidentului, sâmbătă târziu, și plănuiau să lucreze toată noaptea, a declarat în cadrul unei conferințe de presă căpitanul Joshua Sanders, șeful pompierilor din Rutherford, SUA. Totuşi, acesta a anunţat că nu există supraviețuitori.

Accidentul aviatic, fără supravieţuitori

„Eforturile noastre au trecut de la un efort de salvare la cel de recuperare … Nu mai suntem … în căutarea victimelor vii în acest moment”, a spus Sanders.

Oficialii din zona Rutherford i-au identificat pe cei șapte uciși. Este vorba despre Brandon Hannah, Gwen S. Lara, William J. Lara, David L. Martin, Jennifer J. Martin, Jessica Walters și Jonathan Walters, toți din Brentwood, Tennessee. Au fost declarați morți. Numele lor au fost făcute publice, abia după ce familiile lor au fost anunțate.

Avionul, un Cessna C501, îi aparținea lui Gwen Shamblin Lara, fondatorul Bisericii Remnant Fellowship și autor al unei cărți despre cum să slăbești sănătos, celebra dietă creștină, și a soțului ei, William J. Lara. Cuplul locuia în Brentwood și înregistrase avionul prin intermediul companiei lor, JL&GL Productions LP.

Fiica Larei, Elizabeth Hannah, a trimis un mesaj membrilor Bisericii Remnant Fellowship spunând că mama și tatăl ei se aflau la bordul aeronavei când a fost forțată să efectueze o „aterizare rapidă și controlată”. Toți pasagerii avionului aveau legături cu biserica, inclusiv cu soțul lui Hannah, Brandon.

„Fratele meu și cu mine vă cerem să vă rugați chiar acum, deoarece tocmai am aflat că avionul lui Gwen și Joe Lara a fost obligat să aterizeze de urgență”, a scris Hannah.

Polițiștii de la Tennessee Highway Patrol le-au spus jurnaliștilor că un martor a văzut avionul, în momentul în care acesta a lovit apa, în apropierea unui port de agrement. Lacul Percy Priest este un rezervor creat de barajul J. Percy Priest. Este un loc popular pentru plimbări cu barca și pescuit.

NEWS 2.0
www.news20.ro

spot_imgspot_img