Este iPhone SE vârful design-ului Apple?

Ne putem reaminti când a fost ultima dată când Apple nu a primit atât de multe critici în privința design-ului? Răspunsul este unul simplu, iPhone SE. Acest tip de iPHONE este cel pe care ar trebui să-l alegi dacă apreciezi câteva aspecte extrem de importante.

Cel mai frumos design al unui iPhone

Este o formulare pe care jurnaliștii englezi și americani adoră să o folosească. Se referă la faptul că cel mai bun design al telefoanelor iPhone s-a oprit la iPhone 5S. Cum iPhone SE adoptă același design, îl poți folosi știind că este maximul pe care l-a putut scoate echipa lui Jony Ive.

Design-ul iPhone SE are câteva caracteristici specifice și câteva funcționalități ce derivă din acestea. Adâncimea telefonului este egală pe toate laturile acesteia, astfel încât telefonul poate fi poziționat pe orice latură. Dintre cele mai mari avantaje este acela ca putem viziona filme pe smartphone în format landscape fără să ții telefonul în mână. De asemenea, permite fotografierea cu o perspectivă corectă.

Sa stam putin mai mult pe subiectul camera foto… O caracteristică interesanta, pe vremuri specifica iPhone, este camera încastrată. Față de generațiile care au început cu iPhone 6, iPhone SE îți permite luxul de a avea suprafețe complet drepte.

Un alt lucru specific iPhone este prezența muchiilor teșite (sau la 45 de grade, dacă preferi). Este design-ul care a fost preluat de aproape toți producătorii de telefoane mobile, în special de cei chinezi și a reprezentat norma desenării unui telefon, în afara de apariția muchiilor rotunjite la iPhone 7.

Camera excelenta din toate punctele de vedere

Știu că toată lumea vorbește despre iPhone 7 și despre următoarea generație, însă camera de pe iPhone SE este o mică bijuterie. În primul rând, fotografiază și filmează la calitatea unui iPhone 6S. Ce înseamnă asta?

iPhone SE fotografiază la 12 megapixeli și înregistrează clipuri video la rezoluție 4K. Fanii slow motion au la dispoziție moduri 1080p la 120fps și chiar 720p la 240fps. De toate, pentru toată lumea.

Odată cu iOS 10, toți senzorii de 12 megapixeli prezenți în produsele Apple, inclusiv iPhone SE, pot captura imagini în format RAW (mai exact DNG). Acest format este rezervat camerelor foto DSLR și mirrorless și permite utilizatorilor să obțină mai multe detalii din fotografiile pe care le fac.

IPHONE SE, un telefon “rapid”

iPhone SE nu a împrumutat doar camera foto, ci și viteza lui 6S. Are același procesor și același RAM întâlnit pe telefonul mai mare. Dacă asta ar însemna doar egalitate, am încheia articolul aici, însă lucrurile sunt puțin diferite.

Pentru că iPhone SE are un ecran mai mic, nevoia de consum a procesorului grafic este mai mică. Prin urmare, autonomia bateriei unui iPhone SE este mai mare. Veti gasi iPhone SE la eMAG la preturi fara egal!

Așadar, un design excelent, o cameră foarte capabilă și putere demnă de smartphone-urile de actuală generație. Mai ai nevoie de motive în favoarea iPhone SE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *