Firma de servicii terenuri sportive competenta si profesionala

servicii terenuri sportive

Exista doua optiuni pentru construirea unui teren natural de fotbal. Prima varianta, economica, care presupune excavarea a 30 cm de sol si pregatirea ulterioara pentru semanat de iarba, care, din pacate, nu da rezultate finale de incredere. In a doua optiune, care este aleasa in cele mai multe cazuri, accentul principal este pe optimizarea sistemului de drenaj, pentru care este necesar sa soliciti servicii terenuri sportive de la o firma specializata, precum, Sports Fields.

Pentru a creste gazonul natural, sunt folosite mai multe categorii de seminte. Soiurile de elita sunt disponibile doar cluburilor bogate. Cu toate acestea, clubul in sine nu isi poate permite sa creasca un gazon direct pe terenul sau sportiv. Pentru a face acest lucru, ar dura mult timp si ar trebui sa-l inchida in plin campionat. Prin urmare, trebuie sa cumperi gazon deja crescut de la companii specializate. Gazonul natural este o combinatie de ierburi perene, strict individuale pentru fiecare regiune. Ceea ce este potrivit pentru Argentina nu poate sa fie potrivit pentru Romania.

Servicii intretinere terenuri sportive naturale – Avantaje

Avantajele gazonului natural includ familiaritatea acestuia. Atunci cand se dezvolta suprafete noi, caracteristicile unui gazon natural ideal, sunt reperul dupa care firma de servicii terenuri sportive se ghideaza. Pentru a crea un gazon acceptabil, ca sa nu mai vorbim de cel mai bun, este o chestiune delicata, care depinde de o mie de lucruri marunte si putin susceptibile pe care doar firma de servicii terenuri sportive le cunoaste.

Experienta fotbalului, care se joaca de mai multe decenii pe peluze naturale, a permis expertilor sa traga concluzii ca deprecierea gazonului a depasit toate normele imaginabile. Acest lucru se datoreaza faptului ca terenul sportiv natural are dezavantaje serioase. Daca arunci o privire la un teren sportiv dupa sfarsitul meciului, vei vedea zone cu urme de pantofi de sport cu tepi, integritatea campului este deteriorate etc., ceea ce necesita servicii terenuri sportive.

Efectuarea de lucrari de restaurare poate fi realizata doar de o firma specializata in servicii intretinere terenuri sportive.  In ciuda atractivitatii investitiei initiale de capital in constructia unui teren sportiv cu gazon natural, exploatarea sa ulterioara, necesita servicii intretinere terenuri sportive. Dezvoltarea tehnologiei moderne de constructie terenuri sportive, face posibila imbunatatirea caracteristicilor terenului natural.

Terenurile sportive artificiale difera de terenurile sportive naturale numai in stadiul de asezare a gazonului. La fel ca si pentru un terenul natural, se realizeaza un sistem de drenaj, incalzire si o baza. Pentru a crea un teren sportiv artificial, este suficient sa se scoata solul la o adancime de aproximativ 30-35 cm, sa se acopere stratul inferior cu 20-25 cm de pietris mare, iar stratul superior cu unul mai mic, ceea ce permite o suprafata neteda. Pentru toate acestea, ai nevoie de firma de servicii terenuri sportive Sports Fields.

Vezi mai multe informatii pe https://www.sportsfields.ro/constructii-terenuri-sportive/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *