Fotolii și scaune suspendate care îmbogățesc cu aspectul lor

Nu întotdeauna un fotoliu suspendat sau un scaun suspendat este potrivit doar pentru copii, deoarece și adulții găsesc un fotoliu suspendat pentru grădină, terasă sau chiar balcon la fel de confortabil.

O capacitate de încărcare de până la 160 de kilograme indică faptul că un fotoliu suspendat sau un scaun suspendat este potrivit și pentru adulți. Există modele atât pentru un living mare, precum și modele rezistente la intemperii pentru grădini și balcoane. Cel mai bun produs este potrivit pentru utilizare în interior și exterior. Acordă atenție acestui criteriu înainte de a cumpăra. Deoarece majoritatea pernelor pentru fotoliile sau scaunele suspendate sunt fabricate din poliester, le poți spăla aproape pe toate în mașina de spălat. Când vine vorba de material, se poate spune că în general, țesătura este deosebit de moale și confortabilă, chiar și fără perne. Orice tip de răchită sau plasă, fie ratan, polirattan sau oțel, este căptușit pentru o potrivire confortabilă.

Fotolii suspendate – Avantaje

Oricât de plăcut este să te relaxezi într-un hamac, acesta nu este practic în viața de zi cu zi. Dacă îți dorești să te balansezi si să te relaxezi în ceva mai practic și mai compact, ar trebui să te gândești să cumperi un scaun suspendat sau un fotoliu suspendat pentru balcon și terasă. Scaune suspendate pot fi găsite în diferite materiale și într-o mare varietate de modele, care, în funcție de echipament, asigură întotdeauna o relaxare cu totul specială, deoarece mișcările de balansare calmează, apare o senzație blândă de imponderabilitate, adaptarea la mișcare, te scapă de durerile de spate.

Scaun suspendat – posibilități de utilizare

Chiar dacă nu ai grădină, terasă sau balcon, poți folosi un scaun suspendat pentru relaxare activă. Pentru că tot mai multe scaune suspendate sunt fabricate din ratan și alte materiale pot fi folosite și în interior și îmbogățesc astfel, aspectul livingului. În plus, poți instala un scaun suspendat în camera copiilor pentru a alăpta sau pentru a legăna ușor copilul în primele luni de viață. După ce copilul crește, scaunul suspendat poate fi folosit chiar de copil ca loc de retragere și relaxare.

În cele mai multe cazuri, capacitatea de încărcare este de 100 kg, ceea ce face ca scaunul suspendat să fie potrivit pentru adulți. Chiar dacă are o capacitate medie de încărcare de 100 kg, există și numeroase modele cu o limită superioară de 150 kg. De asemenea, poate fi rotit la 360 de grade pe o articulație pivotantă, fără a înnoda frânghiile. În ceea ce privește dimensiunile, vei găsi fotolii suspendate practic în orice format, de la scaunul suspendat în formatul 50 x 50 cm până la fotoliul suspendat dublu din stofă cu lungimea de 185 cm și lățimea de 130 cm. În principiu, nu se poate defini cu precizie dimensiunea produsului în cm, deoarece părțile laterale se pot adapta. Pe de altă parte, dacă alegi un model cu o plasă sau cadru solid, pelvisul tău ar trebui să se potrivească confortabil în șezut. Scaunele și fotoliile suspendate au un design cu o construcție ușoară, sunt chic și atrag cu aspectul lor, sunt mobile și pot fi transportate de pe terasă în grădină, de exemplu. Le poți găsi în magazinul online mirjan24.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *