Gama de conveioare SKBS

Sistemele de conveioare sunt utilaje mecanice care au rolul de a transporta materialul cu minim de efort. Sunt mai multe tipuri de conveioare si ele sunt realizate dintr-un cadrul care suporta role, curele pe care se va transporta in final marfa dintr-un loc in altul in hala sau depozit. Ele sunt propulsate de catre un motor. Aceste materiale de transport vin in diverse forme si varietati pentru a se integra cat mai bine in sistmeul de transport intern de marfa.

Pe site-ul www.skbs.ro veti gasi o gama variata de conveioare, lifturi hidraulice si rampe de egalizare de calitate.

Capacitatea de încărcare pe lungimea unității

Producătorii vor oferi acest atribut în cazurile în care transportorul va fi construit la o lungime personalizată pentru a permite utilizatorilor să determine marjele de încărcare.

Capacitate maximă de încărcare

Asociată cu capacitatea de încărcare pe lungimea unității, această valoare poate fi indicată pentru transportoarele cu lungime fixă, construite special. Aceasta poate fi cunoscută și ca debit.

Viteza transportorului / viteza nominală a transportorului

Conveioarele cu bandă sunt de obicei evaluate în ceea ce privește viteza centurii în ft / min. în timp ce transportoarele cu role au descris viteza liniară în unități similare cu un pachet, cutie etc., care se deplasează peste role. Viteza nominală se aplică și pentru transportoarele cu șorțuri și transportoarele cu lanț / lanț / remorcă.

Cand vrem sa fim 100% siguri ca alegem corect conveioarele potrivite trebuie sa ne asiguram ca ele au dimensiunile ideale. Aici trebuie sa ne uitam la elementele principale precum latimea si lungimea conveiorului. Daca ne concentram putin si masuram corect dimensiunile necesare, atunci cu siguranta vom alege un conveior potrivit.

Specificatiile produselor care vor rula pe conveior sunt si ele elemente de luat in considerare. Aici ne referim in mare parte la inaltime – este un criteriu foarte important de care sa tinem cont cand alegem conveiorul. Dupa care sa ne uitam la dimensiunea efectiva a produselor – cat de mari vor fi produsele care vor circula pe conveior?

Descopera si gama de lifturi hidraulice profesionale SKBS pentru ca tu sa ai un flux de transport marfa cat mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *