HUAWEI Ads ajunge în finala DigiDay Technology Awards

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Platforma de mobile marketing pentru cei 730 de milioane de utilizatori de dispozitive Huawei iese în evidență printre sutele de participanți la competiție

București, 18 octombrie 2022 – Huawei Consumer Business Group anunță calificarea platformei HUAWEI Ads în finala DigiDay Technology Awards, la categoria „Cea mai bună platformă de mobile marketing”. Competiția DigiDay Technology Awards oferă recunoaștere și premiază tehnologia care contribuie la modernizarea media și a marketingului.

HUAWEI Ads a fost nominalizată pentru o campanie pilot recentă, realizată pentru Lidl, lanțul german de supermarketuri accesibile, și agenția sa media din Portugalia, Havas Media Group. Campania publicitară a ajutat Lidl să găsească o platformă nouă și eficientă pentru a crește numărul de utilizatori din Portugalia. Aceasta s-a remarcat printre alte sute de propuneri înscrise pentru titlul de cea mai bună platformă pentru furnizarea soluțiilor de mobile marketing între dispozitive.

HUAWEI Ads integrează algoritmii și arhitectura care stau la baza dispozitivelor Huawei, pentru a oferi agenților de publicitate și editorilor modalități unice și orientate spre performanță, în scopul de a ajunge la audiența globală de 730 de milioane de utilizatori de dispozitive Huawei. Asemenea proiectului din Portugalia pentru lanțul global de retail Lidl, ce se află în plină expansiune, Huawei Ads poate oferi formate publicitare de bază pe canalele de afișare și căutare, inclusiv reclame native, video, bannere și reclame plătite. Astfel, aceasta ajută în mod eficient la obținerea unei baze de utilizatori și la obținerea de rezultate pozitive.

Toate nominalizările în cadrul premiilor Digiday Technology Awards sunt evaluate de un juriu format din persoane cu experiență, cu o vastă expertiză în domeniul tehnologiei, marketingului și dezvoltării de produse. Aceștia sunt în căutarea companiilor sau a campaniilor care au descoperit provocările ariilor menționate, au creat oportunități și au avut rezultate de succes în ultimele 12 luni.

Lista completă a finaliștilor va fi anunțată pe 17 noiembrie. Mai multe informații despre HUAWEI Ads pot fi găsite aici: https://ads.huawei.com.

spot_imgspot_img