Ida Spa Bucuresti – imersiune in lumea fericirii si sanatatii

Viata moderna cu ritmul si stresul ei nebun, din pacate, sunt inseparabile. Iar stresul duce la o dispozitie sumbra, iritabilitate, inceputul multor boli. Cum sa scapi de ele, sa gasesti armonie, sa cresti vigoarea si energia? Centrul Ida Spa Bucuresti este solutia la aceasta problema si probabil din cauza faptului ca este convenabil sa mergi la unul dintre centrele Ida Spa Bucuresti.  Unul in sectorul 1 al capitalei si celalalt in mijlocul naturii. Ideea este ca te vei scufunda intr-o lume a fericirii si relaxarii si, literalmente, ritmul dur al vietii ramane in urma, iar mediul ambiental iti excita placut creierul. Toate visele tale despre apa de smarald, plajele insorite si palmierii din Thailanda si Bali devin aproape o realitate. Cel putin in ceea ce priveste pacea si linistea. 

Maseuri din Bali in centrul Ida Spa Bucuresti

In centrul Ida Spa Bucuresti vei gasi o gama larga de servicii placute, sanatoase, rejuvenante si de frumusete.  Tipurile de masaj sunt multe, putand alege individual ceea ce iti face placere cel mai mult. Masajul pentru corp, fata si zona gatului se executa cu ulei din ierburi botanice. Pentru femeile insarcinate se executa un masaj special sanatos si placut pentru corp si suflet. Masajul anticelulitic indeparteaza celulele moarte, intr-un mod placut. Lasa-ti corpul sa respire si sa straluceasca cu o frumusete curata.  Corectia corporala este o combinatie de masaj manual cu alte proceduri,  care vizeaza combaterea celulitei, reducerea grasimii corporale in zonele problematice si eliminarea excesului de lichid. Impachetarea corporala si mastile sunt o procedura placuta si foarte utila pentru pielea corpului. Astfel, uscaciunea pielii va fi eliminata, elasticitatea va creste, iar pielea va deveni ferma. Ingredientele pentru masca sunt selectat individual, in functie de necesitati si de starea pielii.

Ingrijire complexa la Spa Bucuresti

Ingrijirea complexa pentru fata este un adevarat cadou pentru femei, barbati si cuplu. Aceasta procedura include peeling-ul, mastile pentru hranirea si hidratarea pielii si un masaj de tonifiere. Intr-o singura sesiune  cativa ani vor disparea de pe fata ta. Procedurile de la Ida Spa Bucuresti iti reincarca bateriile pentru toata saptamana si iti arunca toate starile negative impreuna cu celulele moarte. La central Spa Bucuresti iti este oferit un set intreg de proceduri bazate pe conceptul de armonie, deoarece aici vei gasi un serviciu de clasa premium exclusivist.

Centrul Ida Spa Bucuresti – Beneficii

Cu ce altceva ar putea sa te surprinda centrul Ida Spa Bucuresti?  Desigur, cu atmosfera uimitoare a salonului, saturat de aromele uleiurilor naturale, patrunsa de sunetele captivante ale pasarilor din natura sau ale muzicii orientale, pline de lumina calda a lampilor speciale. Vei sta intins pe un pat moale  sau pe scaune moi, din lemn natural si culori interioare linistitoare. Profesionistii cu ani de experienta te vor ajuta sa te bucuri de sanatate si bunastare. Daca vrei sa-ti surprinzi placut sotul sau sotia ofera-i programe la central Ida Spa Bucuresti. Si asta nu e tot, pentru ca la centrul Spa Bucuresti exista programe speciale pentru cuplu, pentru femei, pentru barbati si pentru femei gravide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *