Incă o retragere de marcă la Roland Garros: Ghinion teribil pentru Petra Kvitova – Tenis

Încă o retragere importantă de la Roland Garros a surprins lumea tenisului: Petra Kvitova, cap de serie numărul 11, a fost nevoită să declare forfait de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Curat ghinion

“Cu mare tristețe sunt nevoită să îmi anunț retragerea de la Roland Garros. În timpul conferinței de presă de duminică, după prima victorie, am căzut și m-am accidentat la gleznă.

Din nefericire, după un RMN și discuții îndelungate cu oamenii din staff, am luat o decizie grea. Este mai înțelept să nu mai joc.

Este un ghinion incredibil ce s-a întâmplat, dar voi rămâne puternică și voi încerca să mă recuperez la timp pentru a juca în sezonul de iarbă” – Petra Kvitova, pe Twitter.

De știut:

  • În turul al doilea, sportiva din Cehia ar fi trebuit să o întâlnească pe Elena Vesnina.
  • Cea mai bună peformanță pentru Kvitova la Paris a fost semifinala din 2020.
  • În primul tur de la Roland Garros, Petra a trecut cu emoții de Greet Minnen, scor 6-7(3), 7-6(5), 6-1, după două ore și 16 minute.

Postarea făcută de Petra Kvitova:

Este a doua retragere de marcă de la actuala ediție de la Roland Garros, după cea a lui Naomi Osaka.

Turneul de la Roland Garros se dispută în perioada 30 mai – 13 iunie, are premii totale în valoare de €34.367.215, iar aceasta este ediția cu numărul 125. Campionii en-titre sunt Iga Swiatek și Rafael Nadal (de 13 ori câștigător la Paris).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *