‘Între noi fie vorba, nu m-ai văzut în Piața Victoriei pentru că am evitat să dau de tine’ | NEWS20

Prezentăm mai jos atacul celebrului poliţist Marian Godină, scris pe mariangodina.ro:

”Omul face print unui amărât de comentariu care îmi aparţine şi face din asta un întreg tam-tam, postează atât pe profil, cât şi pe pagină şi la urmă spune că eu îmi fac reclamă.

Mălin Bot, dacă aveam nevoie de reclamă, când am fost în Piaţa Victoriei, te căutam să ne facem poze. Poate îmi făceam şi eu apoi un cont d-ăla de Patreon ca să cer donaţii. Între noi fie vorba, nu m-ai văzut în Piaţa Victoriei pentru că am evitat să dau de tine.

Știi de ce? Pentru că e proverbul ăla cu “cine se aseamănă se adună.” Or, eu nu prea îmi doresc să semăn cu tine.

Asta ar însemna să am şi eu o iubită mai tânără cu vreo 20 de ani ca mine, iar asta ar însemna ca ea să aibă 13 ani, deci aş comite o infracţiune.

Ar însemna să nu am un serviciu şi să mă apuc şi eu de cerut donaţii.

Chiar, te numea cineva cerşetor şi logodnica ta (fătuca aceea agresivă care se bagă cu mine în seamă în privat pentru ca mai apoi să posteze public că “vorbeşte cu Godină în privat”. Ba chiar mă şi certa că nu-i răspund :)) ) i-a răspuns că nu eşti cerşetor pentru că nu obligi pe nimeni să doneze.

Vezi tu, nici cerşetorii nu te obligă să le dai, pentru că dacă te-ar obliga, nu s-ar mai numi cerştori, ci tâlhari.

Îmi displace la tine că ai impresia că prin ceea ce faci, îmi faci mie un favor şi ar trebui să îţi şi mulţumesc. Ba chiar te victimizezi şi nu prea omiţi să repeţi cât ai stat tu în frig, câte bastoane şi amenzi ai luat.

Să îţi explic: tu eşti plătit pentru ceea ce faci, adică d-aia ceri oamenilor să te sprijine financiar (vezi ce frumos am găsit sinonim pentru cerşit? :)) ) ca să le dai reportaje direct din stradă, să îi ţii la curent. Adică îţi faci jobul. Și eu am stat în frig în intersecţii. Tot pentru că d-asta eram plătit.  

În schimb, am stat în frig şi la proteste. Pentru asta n-am cerut bani nimănui şi nici nu am considerat că mi-e cineva dator. Am ieşit la protest pentru că aşa am vrut eu, aşa am simţit. Nu m-a pus nimeni să ies. Dar tu dacă nu ieşi, nu prea ai ce pune pe youtube şi nu mai vine banu’. Vezi o diferenţă?

Și ca să nu uit de bastoanele şi amenzile jandarmilor. Am văzut pe 10 august cazuri cu oameni primind bastoane în timp ce erau cu mâinile ridicate.

Dar tu le-ai primit pentru că ai făcut circ. Mă refer la amenzi, că bastoane n-am văzut să iei.

Circ pentru atenţie. Eu nu pot numi aşa ceva jurnalism şi oricât de mult m-ar amuza unele faze de-ale tale, nu pot fi de acord cu aşa ceva.

Pe mine nu m-au săltat niciodată jandarmii.

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *