Invitatii nunta- tendinte 2021

Invatiile de nunta sunt mai mult decat un simplu mesager, fiind cele care anunta ambianta si tema nuntii voastre.

Este natural si logic ca dupa ce ai spus Da pe viata sa te gandesti mai intai la rochia de mireasa, la verighete sau la locatie. Dar invitatiile de nunta sunt la fel de importante. Sunt primul instrument de comunicare cu cei apropiati.

Din acest motiv, iata care sunt cele mai in voga tendinte pentru anul 2021 de care trebuie neaparat sa tii cont.

Montaje foto geometrice. Cea mai buna modalitate de a va personaliza invitatiile de nunta? Pozele, bineinteles. Invitatiile de nunta cu un portret de cuplu sunt cu adevarat unice. Montajele grafice inserate in triunghiuri, cercuri sau patrate sunt cele mai in voga in anul 2021.

Si pe post de ornament, detaliile aurii sau argintii sunt la fel de in voga. Poti alege si nuante de rosu, de albastru, nuante ca si hainele voastre sau nuante de maro sau de verde in armonie cu cadrul natural din poze.

Suprapuneri de materiale. Suprapunerile vor fi cele mai in voga in 2021 se pare. Este vorba despre invitatii de nunta in mai multe straturi care pot crea un anumit relief sau iluzii optice. Pentru cea mai romantica alura, poti alege astfel o hartie cu efect dantelat de pus peste invitatie.

Daca tema nuntii este campeneasca, puteti alege un decor cu frunze si cu flori din carton. In schimb, daca tema este mai glamour poti alege invitatii cu porti aurii care se deschid inspre textul invitatiilor.

Va mai puteti distra si cu hartiile transparente ornate cu paiete. Sau cu panglicile de matase care sa orneze invitatiile in cel mai elegant mod.

Invitatiile de nunta ilustrate. Vrei sa apelezi la desene pentru a va exprima fericirea si pentru a va spune povestea? Invitatiile cu ilustratii sunt foarte in voga in anul 2020. Poti cere unui specialist sa creeze special pentru voi cateva ilustratii si sa faceti o invitatie sub forma de benzi desenate romantice sau umoristice.

In ceea ce privetse nuantele, cele mai in voga culori pentru anul 2021 sunt rosul fraguta, terracotta, nuanta de portocaliu morcov, de verde sau de gri.

Invitatiile cu acuarele. Sunt cea mai buna alegere pentru nuntile sic si romantice. Deci se vrea in anul 2021, o estetica hand-made, putin mai retro in cele mai dulci culori de roz pal, roz pudrat, mov, taupe sau cafea cu lapte.

Articol optimizat in motorul Google de Advertoriale SEO si divaevents.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *