Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Dacă răspândirea virusului nu va depăşi anumite limite, va fi posibil. Dacă nu, nu – Coronavirus

Premierul Ludovic Orban le transmite reprezentanților din industria HoReCa, care au cerut insistent redeschiderea restaurantelor, că “dacă nivelul de răspândire a virusului nu va depăşi anumite limite, se va putea, dacă nu, nu”.

Întrebat sâmbătă ce le răspunde celor din industria HoReCa, care cer ridicarea restricțiilor pentru că le sunt afectate afacerile, Ludovic Orban a răspuns că totul depinde de evoluţia epidemiei de COVID-19.

“Am avut consultări repetate cu reprezentanţii industriei ospitalităţii, foarte multe runde de întâlniri şi la fiecare întâlnire le-am spus: Dacă se poate, da. Dacă nivelul de răspândire a virusului nu va depăşi anumite limite, se va putea, dacă nu, nu. Oricum, va trebui să aşteptăm evoluţia pentru că măsurile le-am luat din 15 în 15 zile, în mod gradual, am aşteptat să vedem efectul ca să nu apară o creştere semnificativă a nr de îmbolnăviri”, a afirmat Orban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *