Ludovic Orban, răspuns pentru USR: „Premierul îl dă partidul care câștigă alegerile” / Ciolacu intervine și el: „Să rămână scris. Va fi de la PSD” – Politic

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Timișoara, întrebat dacă va fi premier și după alegerile din decembrie, că primul ministru îl dă partidul care câștigă alegerile, în replică după ce USR-PLUS a anunțat că intră în alegerile parlamentare cu dorinţa de a da premierul în viitorul Guvern. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a intrat și el în discuție și a replicat: „Să rămână scris. Așa este! Iar premierul va fi de la PSD!”.

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferință de presă, daca va fi prim-ministru și după alegerile parlamentare din decembrie, transmite Mediafax.

„Premierul este desemnat de partidul care câștigă alegerile”, a spus Orban, convins de victoria PNL.

Vineri, deputatul USR-Plus Ionuț Moșteanu a declarat că alianța USR-PLUS intră în alegerile parlamentare cu dorinţa de a da premierul în viitorul Guvern și “nimeni nu are un cec în alb”. Moșteanu a spus că Dacian Cioloş ar fi “omul mai mult decât potrivit pentru a conduce viitorul Guvern”.

În replică la ce a declarat sâmbătă Orban, președintele PSD a spus, pe Facebook, faptul că această replică a lui Orban trebuie să rămână scrisă, el fiind convins că alegerile vor fi câștigate de PSD.

„Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: <Premierul e desemnat de partidul care câștigă alegerile”>. Așa este! Iar premierul va fi de la PSD! În schimb, PNL va rămâne cu traseiștii, impostorii și penalii, Ludovic!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Președintele PSD îi reamintește premierului că trebuie să prezinte public bugetul României.

„Dacă nu aduce #austeritatea, de ce îl țineți ascuns?!”, a mai scris Ciolacu.

Alegerile parlamentare sunt programate să se desfășoare în data de 6 decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *