Motive semnificative pentru a bea cafea

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cafeaua poate fi folosită în multe situații: pentru a da mai multă energie la lucru, în produse cosmetice pentru păr sau chiar față datorită măcinării cafelei, pentru a face o pauză de cafea la job sau pur și simplu, pentru a te răsfăța cu o cafea gourmet.

Există diferite sortimente variate de cafea comercializate de Big Flavor Drinks pe care le poți găsi în acest magazin online cafea. Astfel, poți găsi sortimente de cafea precum: Mabo Coffee, Sloane Coffee, Cosy, Sweetbird, Zuma, Bristol Syrup, Hendi, Nostalgic Art.

Descoperă câteva motive semnificative pentru a bea cafea, indiferent dacă preferi cafea cu lapte, espresso sau cafea lungă; vei găsi un motiv bun pentru a face din cafea băutura ta preferată! În plus, îți poți alege sotimentul dorit și aroma preferată.

Bogată în antioxidanți

Pentru consumatorii de cafea de zi cu zi, acesta este un motiv foarte bun pentru a bea cafea! Găsești și mai mulți antioxidanți decât în ​​fructe și legume! Numeroase studii arată că aceasta este principala sursă de antioxidanți din dieta ta.

Protejează ficatul

Consumul de cafea ajută la prevenirea cancerului hepatic și endometrial. Cafeaua are și un rol protector împotriva fibrozei hepatice.

Ajută la contracararea efectelor alcoolului

Amestecarea celor două este o idee proastă, dar consumul zilnic de cafea ar reduce șansele de a dezvolta cancer la ficat și, pe de altă parte, ar atenua mai bine mahmureala.

Crește sentimentul de bunăstare

Consumul regulat de cafea ar reduce riscul de a suferi de depresie sau de a avea emoții negative.

Există multe studii foarte interesante care arată efectele cofeinei din cafea și ceai, împotriva depresiei.

Stimulează producția de dopamină

Dopamina este hormonul care îți oferă o senzație de plăcere. Printr-un studiu de la Harvard, se  evidențiază secreția de hormoni, precum dopamina sau serotonina, prin consumul zilnic de cafea.

Îmbunătățirea capacității creierului

Timp de reacție mai scurt, vigilență mai bună, raționament mai rapid. Iată ce te așteaptă cu o doză bună de cofeină!

Îmbunătățește memoria

Unul dintre cele mai bune beneficii ale cafelei este capacitatea sa de a-ți spori memoria. Două cești de cafea pe zi ajută la stimularea capacităților de memorie pe termen scurt.

Consumul de cafea păstrează sănătatea oaselor

De asemenea, unii experții în domeniu sugerează că să consumi cafea nu are „niciun impact negativ asupra oaselor” contrar credinței populare.

Ajută la pierderea în greutate

Pe  o scară mică, cafeaua îți poate crește ușor metabolismul, ceea ce înseamnă că arzi câteva calorii în plus. Este, în special, principalul ingredient al arzătoarelor de grăsime.

Unele substanțe nutritive

În fiecare ceașcă de cafea vei găsi:

  • 10% din necesarul zilnic de vitamina B2
  • 5% din necesarul de vitamina B5
  • 3% din aportul de mangan și potasiu
  • 2% din recomandările zilnice pentru magneziu și vitamina B3

Deși cafeaua nu oferă calorii, consumul de cafea te menține sănătos datorită vitaminelor! Așa că, nu ezita să îți savurezi zilnic o cafea delicioasă și aromată! Și cum ar fi ca în ceașca ta să găsești note de piersică, iasomie, ceai alb și lămâie dulce?

spot_imgspot_img