Ne vedem în toamnă – Capital

Organizatorii Festivalului UNTOLD din Cluj-Napoca, programat pentru 9-12 septembrie în acest an, i-au făcut o invitaţie şi premierului Florin Cîţu.

Acesta a postat, pe pagina sa de Instagram, imagini cu un pachet cu materiale promoţionale din partea organizatorilor, alături de mesajul „Mulţumesc. Ne vedem în toamnă”.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

„Confirmarea premierului României de a participa la festival ne bucură foarte mult”, spune directorul de comunicare al Festivalului UNTOLD, Edy Chereji.

„Faptul că UNTOLD se va organiza în toamna acestui an este deja o certitudine, iar confirmarea premierului României de a participa la festival ne bucură foarte mult. Organizarea Festivalului UNTOLD nu este o bucurie doar pentru fani, ci este un semnal de revenire la normalitate pentru toată România.

Cred că domnul Cîţu va fi impresionat de profesionalismul nostru, dar şi de atmosfera pe care o poţi înţelege doar trăind-o la faţa locului”, a declarat, marţi, Edy Chereji, potrivit Agerpres.

Biletele la UNTOLD 2021 se vând ca pâinea caldă

Organizatorii au fost deja impresionaţi de interesul pentru ediţia din acest an. În prima rundă de vânzare organizată în 2021, care a avut loc pe 10 iunie, fanii au cumpărat peste 11.000 de abonamente pentru cea de-a şasea ediție a Festivalului UNTOLD.

Printre numele mari ce vor veni la UNTOLD, confirmate până în acest moment, se numără Afrojack, Benny Benassi, David Guetta, Martin Garrix, Martin Solveig, Steve Aoki sau Tyga.

UNTOLD reprezintă o victorie asupra pandemiei, spunea atunci primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

„Din punctul meu de vedere, dacă e să vorbesc de Untold, el reprezintă, până la urmă, victoria asupra pandemiei, victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei. Am înţeles că doar în prima zi s-au vândut peste 10.000 de bilete pentru Untold, de la anunţarea evenimentului. Sunt convins că va fi o ediţie de succes, aşa cum au fost şi celelalte, anterioare, nu mă îndoiesc de acest lucru.

Acesta este şi mai important, al doilea mesaj după victoria asupra pandemiei, pe care o consider simbolică, organizarea acestor festivaluri mari. Drumul sigur spre festival trece prin vaccinare, pentru că este cartea deschisă, calea facilă spre bucurie, spre un festival care să adune atât de multe energii pozitive, aşa cum le-a adunat şi în anii anteriori, dar, repet, drumul spre festivaluri trece prin vaccinare”, spunea Emil Boc pe 11 iunie.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cîrstoveanu

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *