Netflix prezintă teaser-ul şi anunţă datele…

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Regizorul unor blockbustere precum „300”, „Man of Steel” şi „Army of the Dead”, Zack Snyder, revine cu un nou film, „Rebel Moon”, o operă spaţială în tradiţia „Star Wars”, „Dune” şi „Foundation”. În aşteptarea lansării sale din decembrie, Netflix a prezentat un trailer de 3,5 minute.


„Rebel Moon” a fost inspirat de ideea lui Zack Snyder pentru un posibil film „Star Wars”. Filmul spune povestea unei colonii galactice ameninţate de armatele unui tiran pe nume Balisarius. Pentru a se apăra, ei apelează la un războinic misterios care îi ajută să se ridice cu o bandă de luptători experimentaţi.

Când o colonie paşnică de la marginea galaxiei este ameninţată de armate tiranice, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăieşte printre săteni, devine singura lor speranţă de supravieţuire. Kora trebuie să găsească luptători antrenaţi, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ţine piept acestei forţe copleşitoare. Ea reuşeşte să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenţi, ţărani şi orfani de război, sosiţi din lumi diferite şi la fel de dornici de izbăvire şi răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se aşterne peste luna cea mai neaşteptată, începe lupta care va hotărî soarta galaxiei şi se naşte o nouă armată formată din eroi.

Distribuţia este formată din: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, cu Charlie Hunnam şi Anthony Hopkins ca vocea lui „Jimmy”. Li se alătură şi Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi, Corey Stoll.

Partea I va fi pe Netflix din 22 decembrie iar partea a II-a din 19 aprilie 2024. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img