O calatorie istorica de 5 stele

Numarul de stele al unui hotel inseamna calitatea serviciilor si lista de facilitatii pe care acesta le ofera. In alegerea unui hotel ca locatie deosebita, pentru desfasurarea unui eveniment special, este imperios necesar a se acorda importanta deosebita urmatorelor aspecte: amplasarea geografica a hotelului, existenta unei gradini exterioare, daca se potriveste evenimentului privat sau de business. In acest ultim caz, daca iti ofera spatiu pentru evenimente business sau spatii pentru conferinte. Mai mult, trebuie avut in vedere daca oferă servicii ospitaliere in concordanta cu personalitatea ta turistica si daca personalul angajat cunoaste mai multe limbi straine si te trateaza cu respectul cuvenit unui oaspete.

In centrul preocuparilor turismului european se afla gradul de ospitalitate oferit de lanturile hoteliere, astfel ca fiecare lant hotelier incearca sa ofere clientilor sai o serie de beneficii ce le pot asigura o sedere de vis la hotelurile lor. In categoria hotelurilor de lux, se numara si Palatul Suter din Bucuresti, un hotel de 5 stele plus, situat pe cel mai inalt punct natural al orasului, pe coama Dealului Filaret si care se regaseste in nenumarate topuri de referinta in domeniu, atat interne cat si internationale. In noiembrie, anul curent, a fost desemnat BEST DESIGN HOTEL la Termalia 2019, iar Hystoric Hotels of Europe l-a inclus in top 12 ”magic hotels for Christmas”.

Despre Palatul Suter s-a scris mult inca de cand a fost redeschis dupa renovare, de la finele anului trecut si asta pentru ca aici au loc o serie de evenimente private si publice, aici sunt prezente vedete, oameni din lumea politica si mondena, interna si internationala, aici evenimentele private sunt posibile. Nu exista saptamana sa nu descoperi ca Suter Palace, organizeaza un eveniment deosebit, cu muzica live, cu invitati speciali, sau ca esti invitat sa petreci noaptea dintre ani, intr-un loc absolut impunator prin eleganta, stil si rafinament, intr-unul dintre cele mai luxoase boutique-hoteluri din Bucuresti. Este poate singurul hotel de 5 stele din Bucuresti, care are in dotare 17 camere si apartamente total diferite atat ca arhitectura, dar si ca stil. Inegalabilul stil regal al Palatului Suter, ofera oricui alege sa-i paseasca pragul, o experienta memorabila, unde nu doar detaliile fac diferenta. Este o destinatie europeana de top ce se transforma fascinant intr-o calatorie istorica de 5 stele, in timp si spatiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *