ORIBIL!! Un italian și-a hrănit porcii cu cadavrul soției, de origine română

Cazul dispariției Virginiei Mihai a fost rezolvat după 20 de ani. Autoritățile italiene susțin că aceasta a fost ucisă și dată ca mâncare porcilor de către soțul ei italian, Valerio Sperotto, după cum arată cotidianul ilsussidiario.net.

Ambele soții ale lui Valerio Sperotto au dispărut în mod misterios. Prima în anul 1988, cealaltă unsprezece ani mai târziu, în 1999. Se numeau Elena Zecchinato și Virginia Mihai. Valerio Sperotto era un crescător de animale care a decedat în 2011.

Recent a fost găsită o unghie umană pe teritoriul fostei ferme a lui Sperotto, iar analizele medicale susțin că unghia pe care au găsit-o a aparținut româncei Virginia Mihai. Comparația cu ADN-ul prelevat de pe periuța de dinți a româncei confirmă suspiciunile anchetatorilor.

Un complice l-ar fi ajutat pe Sperotto să disimuleze o dispariție voluntară a femeii, ca mai apoi el să facă cadavrul acesteia dispărut, dându-l pradă porcilor. Animalele au consumat aproape tot din cadavru, mai puțin dinții și unghiile.

Aceasta este ipoteza anchetatorilor care acum, convinși fiind că Virginia Mihai a avut parte de un sfârșit teribil, reiau de la zero cercetările și în ceea ce privește dispariția primei soții a italianului, Elena Zecchinato, despre care nu se știe nimic din anul 1988.

Foto: Corriere della Sera

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *